Vriend die wél verstand heeft van wielrennen wil dat iedereen 50 euro inlegt voor de pool

‘We doen winner takes all neem ik aan?’

Iedereen moet nog eventjes 50 euro inleggen voor de Tour de France-pool, zegt Marco, de enige van de vriendengroep die wél verstand heeft van wielrennen. “Kom op jongens. De deadline is morgen.”

Marco probeert de WhatsAppgroep ‘Tour de France Pool 2022’ al weken over te halen om geld in te zetten op hun voorspellingen. “Het is echt heel simpel. Je kiest 12 renners, en klaar ben je.” Volgens Marco hoef je geen fan te zijn om mee te doen. “Het is echt voor de gezelligheid. En niemand weet nog wie de Tour gaat winnen, dus het is een gelijk speelveld. Dat is het leuke van zo’n pool.”

Even later heeft een aantal vrienden geld overgemaakt. Marco gaat verder: “We doen winner takes all neem ik aan? Wel zo leuk. Dan kun je er ook echt wat mee.” Collega Merel vraagt of je punten krijgt als je de winnaar van de roze trui goed raadt. “Heb je al ingelegd, Merel?” antwoordt Marco. “Wel doen, hè.”

Rik heeft het geld al overgemaakt: “Ja, gezellig. Ik denk dat ik Anton Gesink neem. Doet Pantani nog mee?”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Collega had zich al opgegeven, voordat hij de inzet hoorde. Toch vrij hoog. 🙂
Wel jammer dat je niet in de pool kan opgeven hoeveel valpartijen er zullen zijn. En wie daar valt en opgeeft.
Dan wordt het pas echt interessant.
Ik zet in op Michael Boogerd en Lance Amstrong. 😛

Reageer
gravatar

Ik ben ook positief getest op mijn uitslag, zegt m’n huisarts.

Ik heb de mijne van Corrie (et alii).

gravatar

Op Facebook heb ik gelezen dat vooral oudere mensen met een ongelukkig huwelijk en homoseksuele minderjarigen lijndansfestivals bezoeken.

Als je het mij vraagt is het maar een hitsig wereldje 🙁