Youtube: Spinnin' Records

Na Bailamos, Boom Boom Bailando en Despacito alweer een knaller van Jody Bernal

Zanger van de Macarena en alles van Manu Chao scoort hit na hit

Ongelooflijk, wat een hitmachine. De in Colombia geboren Jody Bernal scoort nog steeds de ene na de andere hit. Na zijn doorbraak in 1993 met de Macarena volgden al gauw Bailamos, de Ketchup Song, La Camisa Negra, Dragostea Din Tei, Waka Waka en Suavemente. Zijn hoogtepunt beleefde Jody Bernal rond 2000 of zo met alles van Manu Chao.

Nadat hij in mei het Eurovisie Songfestival won met dat ene Portugese nummer bleef het even stil, maar twee weken geleden kwam hij sterk terug met Despacito, om daar direct alweer overheen te beuken met La Colegiala. Wat een machine!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hahahaha. Ik ben nu al knetterstoned. Mooi dat we weer naar die Radio10 zitten te luisteren. Haha. Daar werken bijna alleen maar horsefighters. Gelukkig is die Lindo eindelijk opgerot. Hahahahahaha. Alleen jammer dat zijn kontmaatje Lex Kaarthuis er nog zit. Haha.

Reageer
gravatar

Olé olé, oké oké/
Het gaat om het hier en nu/
Bru nu, Bru nu/
Una paloma blanca, una paloma blanca/
(Ik heb een band met Schouwen-Duiveland.) Ons eiland, ons eiland/