Indrukwekkend: Tom kan enkele woorden meezingen met ‘Despacito’

‘Ik hoorde duidelijk verstaanbaar ‘bam bam''

Tom van den Anker uit Dronten heeft zaterdagavond vriend en vijand verbaasd door enkele woorden mee te zingen met de hit ‘Despacito’ van Luis Fonsi. Op de dansvloer bleek dat hij een deel van de songtekst kende.

Zijn vrienden hadden er geen idee van dat Tom Spaans sprak. “Ik keek dus wel gek op toen hij ineens vloeiend ‘despacito’ en even later weer ‘despacito’ zong”, aldus Mike. “Het gedeelte daartussen zong hij ook mee, maar dat kon ik niet verstaan, want ik spreek geen Spaans. Later hoorde ik ook nog ‘poquito poquito’ en ‘bam bam’. Indrukwekkend.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

boeie dat is alle maal niet zo tof of zo
dit wiek ent ga ik met de kits naar de wel nes
zij hebben dan een wurk sjup engels
want het zijn dan wel kits maar ze motten geen nieuw kits on de blok worden
woe ha ha ! !
heb je um ?
en ik zelf heb er een deet
ben dan geen zingel meer maar daar om weet je !!

Reageer
gravatar

Zelf heb ik dat met Frans. Soms zing ik: ‘vouler vous couchez avec moi?’ en dan krijg ik verbaasde blikken dat ik Frans spreek, vooral van knappe vrouwen

Reageer