Ahmed had de kleine lettertjes van de participatieverklaring niet gelezen en nu krijgt hij elke week een maaltijdbox

Trots als een pauw was Ahmed toen hij de participatieverklaring ondertekende. Eindelijk was hij een echte Nederlander. Maar hij kwam er bekaaid vanaf: hij had de kleine lettertjes niet gelezen en nu zit hij vast aan de sportschool, speelt hij met twee loten mee in de Postcodeloterij en krijgt hij elke donderdag een maaltijdbox.

“En het is nog niet eens zo goedkoop ook: 25 euro voor een paar zoete aardappelen, een bos radijzen en een paksoi,” zegt Ahmed beteuterd. Hij heeft geprobeerd zijn ongevraagde abonnementen op te zetten, vooralsnog tevergeefs.

“Nee, wie eenmaal instemt met een maaltijdbox zit daar de rest van zijn leven aan vast,” aldus minister Asscher. “Wij Nederlanders weten dat natuurlijk allemaal, maar nieuwkomers kennelijk nog niet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Benny toch: EriK Wiebus is belijdend VVD’er, dus hij komt overal mee weg. De VVD (als dé partij der Illuminati) staat niet toe dat er ooit een parlementaire enquête komt over wandaden van VVD’ers. Dan kunnen ze wel aan de gang blijven

gravatar

Doe niet zo onnozel: EriK Wiebus is een belijdend, beëdigd en ingezworen VVD-bewindsman, die komen politiek en strafrechtelijk overal mee weg

gravatar

Wat een leuk idee van de overheid om elke donderdag voor een maaltijdbox te laten bezorgen.

Ja!!, ik ga ook één dag in de week een maaltijdbox bestellen. Wel van Nederlandse bodem natuurlijk.

Mjammie :)!

Corrie.

Reageer
gravatar

Mee eens Corrie. Leuk verhaal. ?
De schrijvers van dit verhaal (Jos Maalderink en Jan van Tienen) zijn tenminste echte Nederlanders 😉