Gerard springt in ravijn omdat hij dacht dat het streetart was

'Een lullig moment'

Een pijnlijk moment voor Gerard tijdens zijn vakantie in Venezuela. Hij dacht voor een prachtig staaltje streetart te staan met een 3D-afbeelding van een ravijn. Hij vroeg zijn vriendin een foto te maken van het moment waarop hij een sprong in het virtuele diepe maakt. Helaas voor Gerard bleek het ravijn echt.

Nu spartelt Gerard met zijn laatste restje levenslust in een kolkende rivier onderaan het ravijn. Veronica, de vriendin van Gerard, spreekt van ‘een lullig moment’. “Best cru he, net dacht hij nog dat die rivier van stoepkrijt was. Maar dan zullen die krokodillen en piranha’s ook wel niet echt zijn, haha.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja, waar blijft de berichtgeving op de Speld rond het spoorloze stel. Is de ironie soms ietsje té voor de hand liggend voor de redactie? Zijn we daar te goed voor ofzo?

gravatar

Hij had het kunnen weten, staat in elk globetrotterboekje, ravijnen in Venezuela staan bekend om hun levensechtheid. Vooral als je er in springt, valt of dobbert.

Reageer
gravatar

Ja echt mooi. Denk je echt dat het erg op zou valen in een galerij in Parijs of zoiets?

gravatar

Sterker nog: het IS de onderwereld van Waspik, tijdelijk blootgelegd door een 3D-radar. Het is jammer dat niet het gehele plaatje werd vertoond, onderin zag men zondaars die in geween en tandengeknars vereend waren: allemaal buitenkerkelijke bankiers en teruggekeerde Jihadisten die al jaren niet meer gebiecht hadden.