YouTube - AFC Ajax

Jong Ajax bang dat Keizer beste spelers meeneemt naar nieuwe club

‘Jongens als Neres en Nouri kennen hem goed’

Nu Marcel Keizer is aangesteld als nieuwe trainer van Ajax, maken ze zich bij zijn vorige club Jong Ajax grote zorgen. Veel fans zijn bang dat Keizer de beste spelers in zijn kielzog meeneemt naar Ajax.

“Jongens als Neres, Frenkie de Jong en Abdelhak Nouri zijn ontzettend gewild en ze kennen Marcel Keizer goed. Hij heeft nu de beschikking over veel meer budget. De makkelijkste optie is dan om spelers met wie je al gewerkt hebt over te halen om met je mee te gaan. Clubliefde is bij die jongens opeens ver te zoeken hoor, als een club als Ajax met miljoenen gaat strooien”, zegt Ajax-watcher Freek Jansen.

Technisch directeur Marc Overmars van Jong Ajax maakt zich niet al teveel zorgen: “Zo’n vaart zal het vast niet lopen. Neem van mij aan dat Heiko Westermann komend seizoen gewoon nog bij Jong Ajax speelt. En als er toch iemand vertrekt, staan er in Jong Jong Ajax voldoende talentvolle spelers klaar om dat gat op te vullen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *