Kat beetje chagrijnig omdat hij vandaag maar 16 uur heeft geslapen

Sammie (4) zit niet helemaal lekker in zijn vel. Hij is vandaag amper aan zestien uur slaap toegekomen. De Europese korthaar kijkt geïrriteerd voor zich uit. Zijn speelgoedmuis ligt onaangeroerd in een hoek, en hij heeft zelfs geen zin om de bank kapot te krabben. Je kunt beter even uit zijn buurt blijven.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het nachtlampje van Windows 10 staat aan tot precies zeven uur ‘s ochtends. Dat toont aan dat Windows mondiaal is, we hoeven niet na te denken over het tijdsverschil met Amerika of dat tussen nu en de middeleeuwen of de prehistorie. Windows 10 regelt het, wanneer u opstaat om op tijd naar uw werk te gaan en wanneer u naar bed kan. U zet het blauwe zwaailicht gewoon uit, en dat betekent dat het oranje wordt. Windows is kunstzinnig ook. Zachtgroen wordt meer in de psychiatrie gebruikt als rustgevend.