Trump geeft eigen notities van gesprekken met Comey vrij

Donald Trump heeft zijn eigen aantekeningen van zijn gesprekken met James Comey openbaar gemaakt. Volgens de Amerikaanse president bewijzen de documenten dat hij niets verkeerd heeft gedaan en dat Comey een ‘treurige’ man is.

Voormalig FBI-directeur Comey hield gedetailleerde memo’s van zijn gesprekken met Trump bij. De Republikeinen zijn blij dat de president nu ook zijn versie heeft vrijgegeven. Senator Marco Rubio: “Het is het woord van Comey tegen dat van de president.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bij het lezen van dit manuscript, dit document humain, schoten mij de tranen spontaan in ogen. Deze vrijwel ongeletterde die hier bescheiden de naam van Comey fout én zijn diepste gevoelens voluit op papier zet, zonder hulp van de spelcontrole! Hier toont zich de enige echte persona van DJ Trump: een absolute “retard” die president werd dankzij de steun van Wallstreet-bankiers, collega-onroerend goed-moguls, Vladimir Poetin en van 48,3 % nitwits van de bevolking..

Reageer
gravatar

Ja lieverd, misschien had je hier je een-na-laatste waarschuwing aan de redactie kunnen sturen.

Samir