Als Frans tot zijn 49e niet rookt betalen zijn ouders de verlenging van zijn rijbewijs

‘Scheelt toch weer 38 euro’

Frans heeft in zijn 47 jaar nog nooit gerookt. De reden: zijn ouders hebben hem toegezegd de verlenging van zijn rijbewijs te betalen als hij dit tot zijn 49e volhoudt. “Scheelt toch weer 38 euro.”

Zijn ouders hebben er vertrouwen in dat het Frans gaat lukken. Vader Johan: “Het is een verstandige jongen. We willen hem daarvoor belonen. Natuurlijk kan het zijn dat hij na zijn rijbewijsverlenging alsnog begint met roken, maar als dat gebeurt dan mag hij die 38,80 mooi terugbetalen.” Mocht het toch misgaan, dan hebben Frans’ ouders een plan b voor ogen. Johan: “Als we ook maar één pakje vinden op zijn kamer, dan sluiten we hem op en laten we hem op één avond drie pakjes wegpaffen. Dat zal hem leren.”

Frans’ rijbewijs verloopt in oktober 2023.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik weet wel wie er binnenkort in het bejaardenhuis nog maar 1 keer per week gewassen gaan worden en nooit bezoek krijgen.

Reageer
gravatar

Het spijt me dat ik dit jullie moet vertellen. Frans heeft misschien nooit gerookt, maar is wel zwaar drugsverslaafd geweest. En dan zijn ouders ontvluchten door in Engeland af te kicken is dan ook wel halfbakken.
Dus plan b is een beetje mosterd na de maaltijd of beter een lege snuif over een spiegeltje geweest.
En voor als zijn ouders meekijken, hier is zijn eigen statement: http://www.wdp.org.uk/how-we-help
Over naar plan c!

Reageer
gravatar

Schoolpleinstoere viespeukers zijn NIET vet koel en kosten de samenleving smakken met het geld.

Behandeling van longkanker kost naar schatting 100.000 euro per viespeuker en mislukt meestal toch doordat het ondertussen uitgezaaid is.

Longkanker is een keuze.

Reageer