Beeldbewerking: Casper Steenbergen

Groot spektakel bij de Comey Halftime Show

‘Optreden Katy Perry politiek beladen’

De Comey Halftime Show werd dit jaar verzorgd door Katy Perry, Nicki Minaj en Justin Bieber. Compleet met een lichtshow en vuurwerk was het een waar spektakel in de Senaat.

Perry liet het niet na om haar optreden van The One That Got Away een politiek statement te maken over de vermeende ‘obstruction of justice’ van president Trump. Perry’s dansers waren verkleed als kozakken terwijl Comey en de senatoren zich achter de schermen voorbereidden op de tweede ronde van de verhoren.

Nicki Minaj deed er nog een flinke schep bovenop met haar gepeperde versie van Bed of Lies. Senatoren keken met rode oortjes toe terwijl Minaj twerkend aan het zingen was over samenzweringen. Justin Bieber was er ook.

Het optreden heeft tot felle kritiek geleid uit Republikeinse hoek. Republikeinse senatoren maken zich boos over het uitnodigen van artiesten die bekend staan om hun kritische houding tegenover president Trump. “Buitengewoon ongepast om een optreden in de Senaat een politiek tintje te geven.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bij ons er ook altijd gevaar. Dat is heel normaal. Dat hoort bij de samenleving. Bij ieder gerucht over de hond kan er bijvoorbeeld een autosirene losbreken. Of het moet eraan liggen dat ik langskom. Ik probeerde net geld te wisselen in de winkel, maar dat kon niet. Ik heb toen een pakje vloei gekocht. Toen ik allang op straat was hoorde ik achter me de caissière die ik vermeed, degene die met de kerstdagen zo uitbundig de boodschappen verrekende, vragen: “Wat moet hij nou weer?” Toen ik nog wat verder thuiskwam zag ik haar op haar fiets langs haasten over hetzelfde paadje dat de achterbuurman destijds insloeg toen ik hier net was komen wonen en ik van mijn moeder thuiskwam die net was overleden, vloekende: “Donder dan op,” toen ik blijkbaar zijn schelle groet niet had beantwoord.

gravatar

Sorry, maar dat verhaal is geloof ik van mij gejat.
Maitreya heeft namelijk helemaal geen moeder, hij is nooit geboren dus dat kan niet.

gravatar

Je bent gesnapt!

En dat is niet heel normaal.

Als je alles zo vind dan vindt je ook nooit meer een parkeerplaats omdat je al dacht nergens als je thuis kwam te kunnen parkeren.

gravatar

LAATSTE WAARSCHUWING VOOR DE REDACTIE VAN DE SPELD.

Ik ben het spuugzat dat president Trump van Amerika keer op keer door jullie wordt bespot. Het is zo gemakkelijk om zijn initiatieven om Amerika weer groot te maken af te zeiken. Hij bedoelt het alleen maar goed.

Wanneer jullie doorgaan zal ik mijn trol de opdracht geven jullie IP-adressen te achterhalen en openbaar maken.

Corrie.

Reageer
gravatar

Zo gaat dat met de infiltratie van anders niet willende denkende.
Zulke zeggen en worden belachelijk gemaakt zonder dat u het door heeft.

Dat is het Humanonguras..

Je bent er zelf één zonder dat je de bok onderschijt.