Trump beschuldigt Californië van banden met klimaat

'Ik durf te wedden dat daar groene energie wordt opgewekt.'

Californië houdt er warme banden op na met het klimaat. Dat zegt Donald Trump, die bewijs zou hebben dat gouverneur Jerry Brown stiekem naar Peking is afgereisd om toenadering te zoeken tot het klimaat.

Een zware beschuldiging, want het klimaat geldt van oudsher als een directe vijand van Trump. Volgens de Amerikaanse president zijn er voldoende bewijzen voor zijn aantijging: “Op Google Maps is een gigantisch windmolenpark te zien in de buurt van Palm Springs. Ik durf te wedden dat daar groene energie wordt opgewekt. Er is maar één conclusie mogelijk: ze proberen daar in Californië het klimaat te redden.”

Na deze ontluisterende ontdekking besloot de Amerikaanse president door te zoeken. “Ik ben gaan graven en je raadt nooit wat ik vond: een website van de lokale overheid waarop ze duurzame energie promoot. Duurzame energie! Op die website staat letterlijk dat Californië een lange relatie heeft met duurzame energie. Heel verontrustend. Ik heb onmiddellijk een screenshot gemaakt, dat printje ga ik binnenkort overleggen aan Fox News.”

Trump dreigt met serieuze maatregelen. “Dit gaat kwalijke gevolgen hebben voor Californië. Wacht maar af. Er zal een onderzoekscommissie komen, onder leiding van Jared Kushner, die gaat concluderen dat mijn vermoedens kloppen. Daarna zal Californië worden afgezet in zee.”

Volgens Trump vormt de klimaatideologie een directe bedreiging voor de normen en waarden van Amerika. “Als deze kwaadaardige denkbeelden zich verder verspreiden, zullen we nog mee gaan maken dat er hier op onze straten fietspaden verschijnen. Een hele generatie kinderen zal moeten opgroeien zonder tweede koelkast, zonder verwarmd zwembad, zonder traditionele familieuitstapjes naar de McDrive met de Escalade.”

Trump heeft inmiddels Poetin ingelicht over de samenzwering.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bah! Alweer een artikel van De Speld bedoeld om president Trump van Amerika belachelijk te maken.

Wordt het geen tijd om de Laura’s uit te nodigen voor een functioneringsgesprek? Dat ze bevooroordeeld zijn is nu wel duidelijk.

De slogan: ‘De Speld – Uw vaste prik voor betrouwbaar nieuws.’ hebben ze kenbaar niet begrepen.

Weg ermee!

Corrie.

Reageer
gravatar

The FAKE NEWS media (failing @DeSpeld) is not my enemy, it is the enemy of the American People!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 07, 2017