Kevin (8) wil wereldvoetballer worden zodat hij later onschendbaar in een clubbestuur kan zitten

Jongen idolaat van Bergkamp en Platini

Boven zijn bed heeft hij posters van Michel Platini en Dennis Bergkamp hangen. Kevin heeft maar één droom: topvoetballer worden. Ooit wil hij net als zijn grote idolen na zijn spelerscarrière plaatsnemen in een bestuur waar hij zonder enige ervaring een volledige club of organisatie naar zijn pijpen kan laten dansen in een functie waarvan niemand weet wat het eigenlijk inhoudt.

Zijn ouders zien het gelaten aan: “Tsjah, iedere jonge jongen wil natuurlijk een superster worden, zodat je later met een onschendbare status een club naar de vernieling kan helpen. Ze zien op tv hoe mensen die teren op hun reputatie als voetballer trainers wegpesten en corrupte organisaties leiden. Dan wil je dat zelf natuurlijk ook. We vinden het leuk dat Kevin zo enthousiast is, maar stimuleren hem niet extra. Eigenlijk zien we hem liever gewoon een universitaire studie afronden, haha”, zegt moeder Frieda.

De kans dat Kevin de absolute top gaat halen is erg klein, beseft Frieda: “Het zou doodzonde zijn als hij het net niet haalt, waardoor hij uiteindelijk niets te zeggen heeft als bestuurder.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Met een naam als Kevin geef ik het ventje geen enkele kans. Had hij Ndugu geheten, dan zou ik hem in 2035 wel een goede kans geven als FIFA-bestuurder.

Reageer
gravatar

Wanneer het Kevin niet lukt om in het bestuur van een voetbalclub te komen kan het altijd nog proberen om in het bestuur bij de VVD te komen.

De meesten daarvan zijn ook corrupt.

Corrie.

Reageer
gravatar

Slimme jonge! Want zo’n universitaire studie lijkt wel even heel stoer op dat moment… Maarja, later zit je met de rotzooi he! Je mag al blij zijn als je dan als uitzendkracht nog iets facilitairs mag doen in een voetbalstadion ofzo.

Reageer
gravatar

Beste Kevin,

Als je dagelijks enorm veel leugens via Twitter verspreidt, kun je later een hoge politieke positie in de V.S. verwerven. Dat is veel makkelijker te bereiken dan topvoetballer. Of dagelijks vele uren met gewichten werken, dan is het zelfs mogelijk om later gouverneur van Californië te worden.

Reageer
gravatar

Kevin,

Je kunt best later president van de V.S. worden. Voor een aardig prijsje kan ik jou een geboortebewijs van een Amerikaanse plaats naar keuze leveren. Ga daarvoor alvast maar sparen.

gravatar

inderdaad:
Kevin Wilders
Kevin Trump
Kevin Cevitam
Kevin Bieber
Kevin Roemer
Kevin Rutte
Kevin Timberlake
Kevin Grande
Kevin Z.
Kevin T.
Kevin van der G.