Kippenvel: Donald Trump geeft benefietpersconferentie

Amerikaanse president zamelt steun in voor inreisverbod

Donald Trump heeft na de aanslag in Londen een benefietpersconferentie gegeven. De Amerikaanse president wilde daarmee steun inzamelen voor zijn inreisverbod. “De avond heeft veel politiek gewin opgebracht. Prachtig om te zien”, aldus Trump.

Trump deelde gratis sneren uit aan de pers in het publiek en bracht zijn bekendste hits ten gehore, waaronder ‘America First’, ‘Evil Losers’, ‘They’re not coming in’ en ‘Sad’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Toch roept deze foto serieuze vragen op:
-Is deze opname net iets te vroeg genomen?
-Was DJ bezig de Black Power groet te brengen?
-Of was dit de opmaat naar de Hitler-groet?
-Waar blijft het duim-middelvinger gebaar?
-Is dit een oppositionele trucfoto van Comey?

Reageer
gravatar

Nou ja, president Trump heeft toch wel een punt met zijn inreisverbod. Op Facebook heb ik gezien dat er in Engeland al zo’n 23.000 fascistische islamieten zijn. Je zou toch denken dat het iets teveel is. Zelfs een Linkse Gekkie kan dit niet ontkennen.

Nu I.S. in Syrië aan de verliezende hand is vluchten ze naar hun geboorteland om daar onschuldige mensen om het leven te brengen.

President Trump’s uitspraken zoals: ‘Evil Losers’, ‘They’re not coming in’ en ‘Sad’. klopt toch echt wel.

Corrie.

Reageer
gravatar

In Nederland zijn ook veel fascistische islamieten. Het beste is ze op één plaats op te sluiten. Meppel lijkt me een goede plaats daarvoor.

gravatar

Dat heb je goed opgeschreven Corrie. Was George W. Bush nog maar president van Amerika. Hij wist tenminste waar je moslems moest opsluiten.

gravatar

Ondanks dat The Donald recent weer eens hele domme dingen zei over de burgemeester van London, ben ik het wel met hem eens over (illegale) immigranten en bescherming van werkgelegenheid.

In principe dan. Want hij blijft hele domme dingen zeggen. Bijvoorbeeld nu weer over de kolenindustrie.

Het is een zwetser en per saldo ongeschikt als president.

gravatar

The Donald is eigenlijk een soort Cartman uit Southpark.

Die heeft ook een album uitgebracht: ‘Faith + 1’.
Met de onvergetelijke tekst:
“I want to get down on my knees and start pleasing Jesus.
I wanna feel his salvation all over my face!”

God bless America.

Reageer
gravatar

Wanneer je Cartman een beetje kent weet je dat Eric best wel gevaarlijk kan zijn. Neem bijvoorbeeld de aflevering “‘Scott Tenorman Must Die”.

gravatar

President Trump is net zoals Eric Cartman van Southpark een manipulator. Daar is niets mis mee om de gevestigde orde met hun zelfgenoegzame houding door elkaar te schudden.

Corrie.

gravatar

Nooit gedacht dat ik ooit de zin “verkeerde soort populisme” van Rutte zou gebruiken. Toch doe ik het. Trump is iemand van het verkeerde soort populisme.

Het is een griezel die te vergelijken is met Jesse Klaver.

Corrie.

gravatar

Als computernerd vergelijk ik eerder Trump met Porky/Pokey uit Earthbound. Ook al laat Cartman Ctulhu los, Porky laat Giygas los op deze aarde zodat we worden aangevallen door krankzinnige taxi’s en hippies

gravatar

Sterker nog: DJ Trump is gemodelleerd naar de obesiete intrigant Eric Cartman. DJ’s PR-afdeling betaalt maandelijks tonnen aan Southpark voor het kopiëren van Eric’s abjecte en xenofobe uitlatingen.

gravatar

Happy to report friend Vladimir is coming too! Always there for US! Gave hem piece of North Pole coz he like OIL. Make America great AGAIN!

Reageer