Hockeyclub richt zich op kerntaken en doet hockeyvelden weg

Netwerken en neuken moeten weer centraal staan

De Haarlemse Hockeyclub HHCHH Haarlem doet al zijn hockeyvelden weg. De vereniging wil zich voortaan richten op de kerntaken van een hockeyclub: netwerken en neuken.

“We zien dat veel leden alleen nog maar naar de wedstrijden komen, terwijl ze alle feesten links laten liggen,” vertelt voorzitter Jan-Jan van Boetzelaer. “Daar is deze club niet voor opgericht. We zijn een ho-ckey-club. Als je wilt sporten ga je maar voetballen.”

Van Boetzelaer verwacht veel van het nieuwe beleid van zijn club. “Bij de meeste hockeyclubs komen ze door al dat gehockey nauwelijks nog aan netwerken toe. Reken maar dat wij massa’s mensen gaan trekken nu onze leden niet meer om de haverklap hun zakenborrel hoeven te onderbreken om voorovergebogen met een eind hout in de handen achter een bal aan te rennen. Bovendien sluiten we luie knappe meisjes niet langer uit. Bij ons kan iedereen met lang blond haar en blauwe ogen zich welkom voelen.”

Met het geld dat de hockeyclub bespaart door niet meer te hockeyen zullen de leden van de club vaker op wintersport gaan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

als je wilt sporten ga je maar voetballen? Sinds wanneer sporten ze daar? Als je wilt sporten ga je maar schaken of darten!

Reageer
gravatar

Ah kijk eens aan. Voor de gelegenheid mocht er ten kantore van De Speld een stagiaire een oud alias van Paul afstoffen voor een tijdelijk eigen gebruik.

Als dat maar goed gaat jochie!

gravatar

Daar kunnen de politici een voorbeeld aan nemen! Hulde! Tijd dat de politiek Het Volk wegdoet en ook bij de corebusiness blijft: neuken en baantjesjagen. Dat gezever telkens in debatten en overleggen. Gewoon: neuken en het volgende baantje jagen

Reageer
gravatar

Yôôô, en dan gelijk dóór naar (business-universiteit?!) NIJENRODE waar op dezelfde voet wordt doorgegaan en tevens de VVD old boys-networks -voor later gebruik- verder worden uitgebouwd.

gravatar

Wat denk je zelf? Recyclen tot kunst-knieën en kunst-koppen! Een hele generatie televisiecommentatoren, schrijvers en BN’ers gaat binnenkort met pensioen, dus doorstroming” dáár gaan we voor”.

gravatar

Ook honkbal richt zich al langer op de kern, de honkbalknuppel voor wie iets op eigen naam op internet durft te beweren naast het geneuzel, je hersens inslaan.

Reageer
gravatar

Welnee, op wintersport wordt er door dit soort volk uitsluitend (veel) gedaan aan après-ski, zuipen, kotsen en rollebollen. Je wilt dit soort bevoorrechten toch niet zoiets aandoen als actief fysieke arbeid? Men heeft al genoeg moeite (het idee van) ‘rechtop staan’ overeind te houden.