Boycot Qatar: FIFA vreest tekort aan slaven voor bouw stadions

'Het WK is al in 2022.'

Vijf Arabische landen hebben de grenzen gesloten met buurland Qatar. Het schiereiland is alleen nog via de lucht en over water bereikbaar. Grote zorgen dus voor de FIFA, die bang is dat er een tekort ontstaat aan migranten die zich onder dwang kapot werken om stadions voor het WK te bouwen.

FIFA-baas Gianni Infantino roept op tot actie: “Het WK is al in 2022. De betreffende landen moeten snel met elkaar om tafel om het het goed te maken. Anders zijn er straks niet genoeg migranten uit Bangladesh en Nepal om de verongelukte slavenarbeiders te vervangen. Dan gaat het hele voetbalfeestje niet door. Dat zou een ramp zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

maar de FIFA is stom bezig, want dat is alleen te regelen onder Sepp Blatter en die hebben ze de laan uitgegooid

gravatar

Wat denken die slaven wel wie ze voor zich hebben! Het moet niet gekker worden: een stelletje paupers dat ons feestje wil bederven. Very bad!

Reageer
gravatar

Moet er dan ook nog gevoetbald worden?!
De smeergelden voor de FIFA zijn toch al binnen?

O wacht, TV-rechten.

Op kaartverkoop hoeven ze niet te reken, geen hond gaat erheen.
Misschien een kameel . Of een zandhagedis.

Waarom zitten er eigenlijk tribunes aan die stadions?

Reageer
gravatar

Doe niet zo onnozel: “Ik vraag maar even”, de slaven die de stadions hebben gebouwd, worden daarna gedwongen de WK-voetbalwedstrijden in Qatar, vanaf de zelfgebouwde tribunes te volgen. Omdat alleen de grasmat (voor de spelers) en de skyboxen (voor de emirs) worden gekoeld, zullen honderden dwangarbeiders de wedstrijden niet overleven. De stadions worden dan na het toernooi dichtgemetseld en geen Aziatische haan die er nog naar kraait. De honderden weduwen en wezen in Bangla Desh en Pakistan krijgen per overleden kostwinner $ 19,- (in één keer) uitgekeerd. De Emir van Qatar, DJ Trump en zijn maatje Vlad Poetin hebben daartoe welwillend ieder één (1) minuut zakgeld ter beschikking gesteld.