Bron - Live satellite News

Trump schreeuwt 5 uur lang tegen Klaagmuur

Bezoek aan Israël noodgedwongen verlengd

In Jeruzalem heeft Donald Trump vijf uur lang tegen de Klaagmuur geschreeuwd. Het concept van de Klaagmuur viel goed in de smaak bij de Amerikaanse president, die op staatsbezoek is in Israël.

Trump klaagde vooral over de media: “Weet je Muur, de media, de media, ze brengen fake news, dat brengen ze, fake news! Dat is wat ze doen, de hele tijd, fake news, echt waar. Het zijn allemaal leugenaars, dat zijn ze echt, vertrouw me, alle media, totale leugenaars, echt waar. Het is een schande, weet je dat, een schande, dat is wat het is, een schande! Ik bedoel, serieus, kom op, hallo, weet je, ik bedoel, sowieso, je hebt geen idee, ok?!” Het geschreeuw ging uren door, waardoor het bezoek aan Israël noodgedwongen met een halve dag is verlengd.

Trump sloot af met lovende woorden voor de westelijke muur van de Joodse tempel: “Je bent een geweldige muur, Muur. Dat meen ik, geweldige muur.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Pathologische leugenaars, en dat is niet alleen Trump, draaien de zaak gewoonweg om, en waarschijnlijk heeft Trump zich zo in zijn eigen leugens ingeleefd, dat hij de waarheid voor leugen aanneemt, en degenen die de waarheid over hem vertellen dan maar beschuldigt van wat hij zelf is: een leugenaar!.

Reageer
gravatar

Dit is nepnieuws. De foto is gefotoshopt. In het echt had hij een keppeltje op.
Jammer, Speld, als er geen humor meer op voorraad is, ga dan niet politici bashen.

Reageer
gravatar

Why thank you Egni! Very nice of you to defend me, poor Donald from FAKE news. Hereby I give you a life time subscription to Fox News, the only people on this planet who tell it like it is. So that’s a big Thank you. The best you’ve ever had. It’s true! I’m honest! The best and biggest Thank you ever!

gravatar

DJ Trump is zich vast aan het inschreeuwen voor de muur die hij tussen Mexico en de VS gaat bouwen. Dat is zijn toppunt van zelfrealisatie, muren bouwen tussen de VS en de rest van de wereld. Geen wonder; als kind had hij al een enorm bord voor zijn kop. Maar wat wil je ook? Als zoon van een makelaar in onroerend goed is hem dat met de gouden paplepel hypothecair ingegoten.

Reageer
gravatar

Geweldige muur, zeker. En niet de enige muur in Israel. Waar een klein land groot in kan zijn.
Ieder land zou zijn eigen grootse muur moeten hebben. Hadrianus had er al een in Schotland. China – indrukwekkend. Vlaanderen heeft de muur van Geraardsbergen.
Waarom hebben die sukkels in Berlijn hun mooie muur omgegooid?

Reageer
gravatar

This wall was a nutjob! It’s true! I’m honest! A total wacko jacko nutjob! It di’dn’t respond to my grabbing it’s pussy! No reaction! At all! It’s true! My wall with Mexico will be much bigger, more beautiful and only yelling Mexicans on the other side of the border! It’s true! Best & Greatest wall ever! And the Mexicans will pay for it. It’s true!

Reageer
gravatar

Ik zou graag klagen, maar ik heb nix te klagen. Best een vervelende situatie, met een nijpend gebrek aan akelige vermoeiende dingen die tegen de borst stuiten. Was ik maar een looser, dan had ik tenminste iets om over te klagen, maar nee, zelfs dat privilege ontneemt men mij.
Heel zielig….

Reageer
gravatar

Ouwe zooi, afbreken!

Mijn klusbedrijf wil best een mooi muurtje in halfsteenverband bouwen hoor.

Over de BTW hebben we het nog wel even.

Voor elke klus
staat onze bus!

Klusbus!!

gravatar

Hmm, nou gaat ‘ie ook wekelijks naar zijn ‘lieve muurtje’ in Israël vliegen.
Hij heeft al 100 miljoen aan reiskosten uitgegeven BINNEN de VS .
Met Air Force 1 en de begeleidende VLOOT gaat dat héél hard omhoog.

Reageer
gravatar

Precies! Maar niemand heeft een dag later nog het ingezonden stuk in The Jeruzalem Post gelezen waarin de Muur kenbaar maakt dat hij wél oud, maar niet doof is. Hij merkte verder nog op dat hij bij Trump de zwarte hoed en de pijpenkrullen miste. DJ heeft wel een ritueel briefje in het Russisch achtergelaten in de muur. De tekst wordt door de Israëlische Geheime dienst Mossad nog bestudeerd.

gravatar

Ach wat kan de wereld anders ook verwachten van een president die door honderden VS psychiaters en psychologen wordt beoordeeld als ‘beheot met karakteristiek narcisme, sterke psychpatische kenmerken en een volkomen gebrek aan empathie’. De minderheid van de USA krijgt dus wat ze verdienen.

Reageer
gravatar

Voegen creëren voor briefjes door nog een stuk westoever te bezetten en de muur te verlengen.

En daar dan lopen knikkebollen met zo’n vogelnest op het hoofd.
Ja-ja, prachtig toch, die tradities.

Wat is er ook alweer het nut van?
En maatschappelijk gezien van die knikmeneertjes in het algemeen?

gravatar

Laten we nou eens niet met modder gaan gooien maar wat vriendelijker gaan doen tegen elkaar. Dat maakt de wereld een stuk mooier en dan gaat Trump misschien ook eens vriendelijker worden…..

gravatar

Ja, vriendelijk!
Dan houden die aanslagen vanzelf op 🙂

Nou ga ik het nieuws uit Manchester bekijken.