Bron Wikimedia CC BY Football.ua

Danny Blind juicht voor United: ‘Vanwege Pogba’

‘Ik herken veel van mezelf in hem’

Oud-Ajacied Danny Blind zal komende woensdag niet voor Ajax juichen tijdens de Europa League-finale. Blind hoopt dat Manchester United wint, omdat zijn favoriete speler Paul Pogba daar speelt.

Blind: “Ik volg hem al sinds hij een klein jongetje was. Elke zaterdagochtend stond ik langs de lijn bij Roissy-en-Brie om naar Paul Pogba te kunnen kijken. Hij is echt met afstand de beste speler van United, zijn ploeggenoten zijn eenvoudige waterdragers vergeleken met hem. Ik herken ook veel van mezelf in die jongen. Ik zal echt tranen in m’n ogen hebben als ik hem straks met die beker in handen zie staan.”

Blind benadrukt dat hij wel degelijk ook sympathie heeft voor Ajax: “In mijn hart zal ik altijd Ajacied zijn, maar Pogba is simpelweg de meest complete speler van dit moment. Hij is de zoon die ik nooit gehad heb.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit soort domme dingen zeg je alleen als jouw eigen kinderen er niet bij waren. Ik wil eigenlijk nog iets anders zeggen, maar ik heb daar teveel klasse voor.

Reageer
gravatar

Grappig elke keer als mijn broertje Dexter ‘omelette du fromage’ zegt zegt ‘hulp bij gebrekkig Frans’ ‘omelette au fromage’.

Maar mijn broertje kan echt alleen maar ‘omelette du fromage’ zeggen

OOOOOOHHH, what does this button do?