Bron - Wikimedia Maurits90

Willem-Alexander vervoerde jarenlang dronken idioten in een fietstaxi

Koning vindt het heerlijk om door de binnenstad te rijden met stonede toeristen

Heb jij wel eens lazarus op de achterbank van een fietstaxi gelegen? Dan heb je zomaar kans dat die werd bestuurd door Willem-Alexander. De koning geniet ervan om ‘s nachts over het fietspad te zwalken met een paar stonede toeristen achterop.

De koning zegt het heerlijk te vinden om in de binnenstad mensen van hun sokken te rijden met drie comateuze Britten achterin. “Meestal hebben ze niet eens door dat ik het ben. Dan roepen ze: ‘donder op, mafkees!’. Enig vind ik dat, die anonimiteit. Een enkele keer roept er iemand ‘donder op, majesteit!’, maar dat heeft ook wel weer z’n charme.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb me vandaag ingeschreven voor Max geheugentrainer met de bedoeling niet mijn cognitie te weten te komen maar juist of ik gevoelsmatig(onderdeel van het menselijk wezen) genoeg ontwikkeld ben.

Ik ben benieuwd of ik uitgenodigd wordt.

Benny

gravatar

Als ‘ie dat nou met de gouden koets deed!
Dan heeft het volk daar ook wat aan.

Momenteel wordt die voor 3 miljoen in 7 jaar opgeknapt.
Dan mogen die ritjes dus wel gratis hè?

Voorlopig maar de glazen koets.
W.b.t. kosten niet een heel ander verhaal.

Reageer