Youtube - AT5

Jeugdtrainer snapt na uitleg met bierviltjes nog steeds niet wat aanranding is

‘Ik zie het gewoon niet’

Marco de Ruijter, jeugdtrainer van voetbalclub Wolvegase Boys, begrijpt nog altijd niet wat aanranding is. “Ik zie het gewoon niet”, zegt hij nadat de voorzitter van de club een dappere poging heeft gedaan om met bierviltjes uit te leggen wanneer iets grensoverschrijdend gedrag is.

“De voorzitter zei dat er klachten waren van spelertjes. Ik had geen idee waar hij het over had. Toen begon hij met bierviltjes te schuiven. Ik was een viltje en een van de jongetjes was een viltje en als ik hem dan op een bepaalde manier aanraakte ging ik een denkbeeldige grens over of weet ik veel. Ik snapte er geen donder van, dus op een gegeven moment heb ik ook maar gezegd: laat maar, zo belangrijk is het niet voor me”, lacht de jeugdtrainer.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wisch ende waeragtig, zulksch sijt niet meer van desche tijden!

Opdat Marco ende sijn teere kinderzieltjesch tersgtont ter kercke in ‘t vont met wijwater dient te sitten, om alle sonden ende kinderziektesch eensch dugtigh te suiveeren van onoorbare vlecken ende puckels.

Na ‘t lof vanght de kastijdingh aen, met uijtzigt op eene genezinghsprocesch van ten minsgte sesch weken.

gravatar

Ik heb me vandaag ingeschreven voor Max geheugentrainer met de bedoeling niet mijn cognitie te weten te komen maar juist of ik gevoelsmatig(onderdeel van het menselijk wezen) genoeg ontwikkeld ben.

Ik ben benieuwd of ik uitgenodigd word.

Benny

Reageer
gravatar

Marco heeft groot gelijk. Het is voornamelijk een begrip bedacht om de moderne, tere kinderzieltjes te ontzien. Ik kan je vertellen dat kinderzieltjes helemaal zo teer niet zijn.

Gewoon zorgen dat je genoeg snoep bij je hebt, dan geniet iedereen er op zijn/haar manier van!

Reageer