Bron - Abel

Nieuwe trend: ergens naartoe gaan

Als je wel eens buiten komt is het je misschien al opgevallen: steeds meer mensen gaan ergens naartoe. Maar waarom eigenlijk?

“Verplaatsen is echt iets van nu,” stelt lifestyleblogger Koen-Bart van Goei. “Mobiliteit, bewegen, ergens naartoe gaan, dat leeft allemaal heel erg onder jongeren. Ze geven graag uiting aan wie ze zijn, maar ook aan wáár ze zijn. Dat doen ze door ergens naartoe te gaan. Vooral millennials zijn heel erg gevoelig voor deze trend.”

De 24-jarige Evelien is zo iemand die zich verplaatst. “Ik ga bijna elke maand wel ergens naartoe”, pocht ze. “Als influencer moet je voorop lopen met dat soort dingen. Voor je het weet gaan je ouders ook ergens naartoe, dan is de lol er wel een beetje vanaf.”

Toch is niet iedereen onder de indruk van het zogenaamde bewegen. Volgens socioloog Remco Wynia is het een kortstondige rage: “Och, bewegen. Vorig jaar was het Pokémon Go, dit jaar is het ergens heen gaan. Dat waait vanzelf wel weer over, let maar eens op.”

Ook ergens naartoe? Met taxiservice Abel kunt u zich naar plekken laten brengen. U kunt vooraf reserveren en zelfs een rit delen. Download de app en probeer het zelf. Speldlezers krijgen 10 euro korting met de code abel-speld.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een leuk initiatief van Taxiservice Abel. En wat aardig dat we als De Speldlezer 10 euro korting met de code abel-speld kunnen krijgen.

Ja, een volgende ga ik met Taxiservice Abel ook ergens naar toe!

Corrie.

Reageer
gravatar

Tja, wel wat beperkt met Abel.

Hij is dan wel ouder geworden, maar nog steeds een liftjongen in warenhuis Knots.

Ik wil me ook wel eens horizontaal verplaatsen.
Overigens nooit per taxi natuurlijk.

Reageer
gravatar

ik hou ook van me voortbewegen. Zo woon ik in Sluis in Zeeuws-Vlaanderen, maar werk ik als seinhuiswachter op Schiermonnikoog. Ik ben 4-5 uur onderweg naar mijn werk, werk 8 uur en dan ook weer 4-5 uur om naar huis te rijden.

Reageer