Beeldbewerking: Casper Steenbergen

Feyenoord-legioen kijkt kampioenswedstrijd massaal op grote schermen in de Kuip

Stadion volledig uitverkocht

Feyenoord-supporters die geen ticket hebben weten te bemachtigen zijn massaal naar De Kuip gekomen om de kampioenswedstrijd tegen Heracles op grote schermen te kijken. Het initiatief voor het gezamenlijk kijken van de wedstrijd werd genomen door supporters. De gemeente Rotterdam gaf gehoor aan de oproep.

Dat het kampioenschap leeft onder de supporters is een understatement. De Kuip is volledig uitverkocht. Sommige supporters hebben flink wat geld neergelegd om de wedstrijd toch nog live te kunnen volgen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het legioen had weer eens duchtig huisgehouden. Het grote scherm was in geen velden of wegen meer te bekennen. Toen maar het alternatieve live wedstrijdje bekeken. Gaat nog een grote worden hoor die Dirk Kuit, let op mijn woorden!

Reageer
gravatar

Ik was daar speciaal naar toe gekomen om een concert van Lee Towers mee te maken. Krijg ik doodleuk te horen dat het was afgelast vanwege deze gebeurtenis. Én ik krijg geen geld terug, “want dit had u toch kunnen zien aankomen”. Nou ja, toen maar de nabesprekingen van het Songfestival gevolgd.

Reageer