YT - IanHartPhoto

Tekenleraar had je dolgraag een voldoende gegeven

Hij vindt het ontzettend vervelend

Meneer Van der Sloot vindt het ontzettend vervelend. Je hebt zo je best gedaan, je hebt er zo veel uren inzitten (ook buiten schooltijd) en je hebt zo goed geprobeerd om zijn aanwijzingen op te volgen. Je hebt verschillende technieken en stijlen geprobeerd in de hoop dat er iets bij zit wat werkt voor jou. Je hebt je verdiept in de theorie en in de materialen. Je hebt er duidelijk iets van jezelf in gelegd. Hij had je dolgraag een voldoende gegeven. Heel jammer.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

tekenles is zo nutteloos. Ben nog nooit door een teek gebeten, dus waarom moet ik leren hoe ik een tekenbeet kan vermijden?

Reageer
gravatar

Ik heb ook nooit het principe van tekenles begrepen. Ik bedoel: zo kan je wel elk klein dier anatomisch gaan zitten analyseren. Ze konden tekenles ook gewoon integreren als onderdeel van het vak biologie.

gravatar

Bij ons in Drenthe is het wel heel handig gebleken. Vooral bij wandelingen op de hei.
Valt nog niet mee, er zit altijd wel een addertje onder het gras.

gravatar

Een tegoed is toch ook goed? OK, dat is afhankelijk van het vertelperspectief natuurlijk. Te gek is ook goed. Maar te gek voor woorden dan weer niet, vreemd hè?

gravatar

Mijn tekenleraar gaf me altijd hetzelfde cijfer, en hij zei dat hij me beter mijn eigen gang kon laten gaan. Hij leerde me niets. Hierdoor was tekenen het enige vak waar geen competitie bestond.

Reageer
gravatar

Iedere keer als ik naar een andere school ging werd het onderwijssysteem herzien.
Uiteindelijk bleef Openbaar Vervoer over.
Vorm en inhoud. Sla de inhoud maar over.