Beeldbewerking: Casper Steenbergen

‘Knakworstsap bevat maar 0,7% knakworst’

Consumentenbond noemt productnaam misleidend

Knakworstsap bevat nauwelijks knakworst. De Consumentenbond testte zeven verschillende merken en kwam erachter dat geen enkel pak meer dan 0,7 procent knakworst bevat.

De bond noemt de manier waarop de producenten hun sap aanprijzen misleidend. “Als je knakworstsap op een pak ziet staan, dan verwacht je wat beters dan een piepkleine hoeveelheid knakworst aangevuld met separatorvlees, water en e-nummers. Dan hoop je op een natuurzuiver product, met de hand geronnen uit verse knakworstjes.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een knakworstsapmeldingspunt, of in elk geval een knakworstsapapp waarmee meldingen rechtstreeks en anoniem aan de betreffende autoriteiten kunnen worden doorgegeven, is toch wel het minste waar de consument recht op heeft.

Reageer
gravatar

Ik huldig het prachtige motto ‘Goed Vlees Vermaalt men Niet’.

En dan de toevoeging van (schat ik zo) vet, water, meel, gelatine, zout, mononatriumglutamaat, …

Eet smakelijk!!

Reageer
gravatar

Je kunt beter knakworstsap bij de Aldi kopen. Aldi is een Duits bedrijf dus kun je ervan uitgaan dat ze zorgvuldig met worstsap omgaan.

De Aldi! Wat een fantastische winkel!

Corrie.

Reageer
gravatar

dacht dat Unox het al wilde verbeteren. Ze zochten nieuw (mannelijk) personeel die betaald willen worden om hun worst de hele dag in een blik met water te laten hangen.

Reageer
gravatar

thought that Pokemon Onix it already improve it. They searched new manly personal who wants to become paid to put their worst case the whole day in a can with water to hang