Le Pen blijft rustig: ‘Volgende week word ik gewoon president’

Politica houdt moed ondanks offday

Marine Le Pen heeft er alle vertrouwen in dat ze volgende week alsnog president van Frankrijk wordt.

Een dag na de pijnlijke nederlaag in de tweede ronde van de presidentsverkiezingen blijft de politica opvallend rustig: “Het is jammer dat ik gisteren mijn niveau niet haalde, het is logisch dat de spanning daar een rol in speelt. Iedereen heeft het al maanden over de Champs-Élysées, maar uiteindelijk moet je het wel afmaken. En Macron was gisteren gewoon heel goed. Echt knap hoe zo’n jongen zijn electorale plicht vervult.”

Ondanks de offday houdt Le Pen goede moed: “Het liefst was ik gisteren al president geworden, maar dan moet het maar in de derde ronde gebeuren. Het is jammer dat m’n supporters nu een extra weekje in spanning moeten zitten, maar ja, Le Pen-aanhanger ben je niet voor je lol.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tja, beter de rotte plekken eruit snijden en een slot op de goede kern zetten.

Poolxit, Spanxit, Griexit, Bulxit, Honxit, Roemxit, Slovxit, Slowxit.

En géén premies meer op het ‘werven’ van nieuwe profiteurs.