Bron: Go Ahead Eagles, YT

Fan met tattoo over degradatie Go Ahead haalt opgelucht adem

‘Als ze erin waren gebleven, sta je flink voor lul’

Erik Vermeer wist het drie weken geleden al zeker: Go Ahead Eagles gaat degraderen. Dus liet hij een tattoo op zijn borst zetten met de tekst ‘Go Ahead Eagles gedegradeerd 2016/2017’. Tot zijn grote opluchting zag hij de ploeg uit Deventer zondag verliezen van Ajax, waardoor zijn voorspelling inderdaad uitkwam.

“Ik kneep wel hem even toen Antonia die aansluitingstreffer maakte”, lacht de lefgozer. “Je gaat dan toch denken ‘het zal toch niet’. Ik maakte wel even een vreugdedansje toen die treffer volledig onterecht werd afgekeurd, haha. Als ze er toch in waren gebleven, sta je flink voor lul,” aldus de verstokte PEC-fan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“Deventer als stad is gedegradeerd” oreerde trainer en demagoog Robert Maaskant, niet geheel zonder historisch besef. De laatste keer dat dit is voorgekomen was in het seizoen 1939-1940, toen er niet tegen ballen aan werd geschoten, maar er op.

Inmiddels is Maaskant door de leider der Eagles geëlimineerd, om plaats te maken voor diens vernieuwende opvolger en verlosser Leon Vlemmings.

Vlemmings behaalde in het verleden louter successen als speler én als coach, zo is althans in Deventer bekend. Men gaat er daarom vanuit dat met Kapitein Vlemmings binnen drie jaar Europees voetbal in de Adelaarshorst gespeeld gaat worden, en dat Robert Maaskant de laatste foute beslissing van het bestuur is geweest.

Reageer
gravatar

Met ‘tattoo’ bedoelt men een tatoeage.

Voor gewone uitslovers klinkt het vet koel.

Geilheid is een uitzonderlijk overreactie, bij een merkwaardige sexualiteit, voortkomend uit een minderwaardigheidscomplex dat in die situatie gecompenseerd wordt door het gevoel bij een denkbeeldig meerderwaardige groep te behoren.

Mogen wij uw hersens voor de wetenschap?

gravatar

Hee, dat is een wonderlijke definitie van geilheid. Ik heb altijd gedacht dat geilheid een fysieke gesteldheid was ter bevordering van de seksualiteit, dus ten gunste van onze voortplanting.
Bij het compenseren van minderwaardigheiscomplexen vanuit een superioriteitsdenken denk ik aan een heel ander type reactie.

gravatar

Ja, voor lul staan is wel een thema met die inktvlekmensen wat mij betreft.

Nee, het maakt me niet uit wat er op staat.

Het is eigenlijk zoals met brandwonden.
Het ziet er niet uit en het komt nooit meer goed.

Reageer