Bron NOS

Rotterdam juicht: Excelsior definitief veilig

'Vanavond huldiging, honderdduizend Excelsior-fans verwacht'

Groot feest vandaag in Rotterdam, waar de plaatselijke trots Excelsior zich na een moeizaam seizoen veilig speelde. Door een 3-0 zege op stadsgenoot Feyenoord, dat nergens meer voor leek te spelen, werd het vege lijf gered.

De Kralingers worden vanavond massaal gehuldigd op de Coolsingel, waar het al vroeg in de middag gezellig onrustig was. Volgende week zondag wacht wellicht een nóg groter feest in Rotterdam als Sparta zich veilig weet te spelen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De kwaliteit van de Nederlandse competitie is extreem hoog: Feyenoord is beter dan de toekomstige finalist van de Europa League en Excelsior verplettert Feyenoord. Ergo: Excelsior moet de Champions League in!

Reageer
gravatar

Allemaal matties daar in Rotterdam!

Ik zie daar op de foto allemaal vrijwilligers die het stadion een kwastje verf komen geven.

‘Verbouwen’ noemden ze dat.

Een overhemd wordt daar verkocht met de mouwen opgestroopt!

Reageer