Ziyech geeft goede voorzet na tip tv-kijker

Schreeuw van Cees van grote waarde voor Ajacied

Het zal de echte voetballiefhebber niet zijn ontgaan: Hakim Ziyech gaf een briljante voorzet op Bertrand Traoré. Na afloop van de wedstrijd wist de Ajacied wie hij daarvoor moest bedanken: Cees Gollaerts (55) uit Spaarnwoude. Hij gaf vanachter zijn tv de tip om de bal hard laag voor te geven.

“Ik wilde eigenlijk terug leggen, maar toen Cees heel hard ‘GEEF EM’ riep, kon ik dat natuurlijk niet negeren,” vertelt Ziyech. “Die man heeft zo veel overzicht. En dat vanachter een televisie. Heel knap.”

Ziyech wil ook nog graag zijn excuses aanbieden: “In de 85ste minuut zei Cees dat ik de bal een poeier moest geven, maar ik raakte ‘em niet lekker. Gelukkig hebben we uiteindelijk toch vier keer gescoord.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

nee, Trump kijkt liever naar American Football en bij voetbal roept hij enkel ‘grab them by the pussy’