Deze jongen zit een heel tussenjaar in een all-inclusive resort

'Ik ben gek op ontdekken'

De 21-jarige student Rob Klaver heeft er lang voor gespaard en nu is het eindelijk zo ver: hij gaat een heel tussenjaar naar een all-inclusive resort in Mallorca. “Je wilt toch wat van zo’n resort
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maar Rob zit op Mallorca. Als je vertelt dat hij sympatiseert met de ETA is er een heel klein kansje dat hij niet naar huis mag

gravatar

Toen ik op vakantie ging dacht ik ook een hoop lol te krijgen met de gezellige mensen van de lokale bevolking. Echter ze waren aan het verhongeren. Dus toen hebben ze een all-inclusive resort in de omgeving gemaakt waardoor het ergste je voor hen bespaard blijft.

Reageer
gravatar

Goed bedacht van Rob. Als hij over een paar maanden een handje gaat meehelpen in de keuken en af en toe het zwembad schoonmaakt, dan kan hij zijn verblijf op Mallorca nog zeker 20 jaar rekken. Tegen die tijd heeft hij voldoende skills voor een managementpositie bij een all-inclusive resort in, pakweg, Antalya.

Reageer
gravatar

Is Rob niet te jong voor een resort? Wij gaan ook altijd ieder jaar naar een all-inclusive resort in Spanje maar 21-jarigen zie je er niet.

De tip die ik hem kan geven is om zich aan te melden bij de activiteit lijndansen. Dat is ontzettend leuk om te doen en je ontmoet er interessante gelijkgestemde mensen.

Corrie.

Reageer
gravatar

“Met name het mindless opscheppen vanaf het eindeloze en elke dag identieke buffet, drie keer per dag, is wat het zo spannend maakt.”

Reageer