Deze jongen zit een heel tussenjaar in een all-inclusive resort

'Ik ben gek op ontdekken'

De 21-jarige student Rob Klaver heeft er lang voor gespaard en nu is het eindelijk zo ver: hij gaat een heel tussenjaar naar een all-inclusive resort in Mallorca. “Je wilt toch wat van zo’n resort zien. Daar moet je de tijd voor nemen.”

“Een echt plan heb ik nog niet”, vertelt Rob. “Ik heb niets met mensen die hun reis al van tevoren uitstippelen. Zo saai. Ik laat het allemaal op me afkomen en kijk dag voor dag waar het entertainmentteam mee komt.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp

Rob is overigens niet van plan om alleen maar met andere toeristen om te gaan: “Ik wil ook echt de lokale bediening leren kennen. Die weten toch beter in welke à la carte restaurants je kunt eten als je geen zin hebt in het buffet. Dat soort kleine dingetjes maken een reis extra bijzonder. Ik ben gek op ontdekken.”

De geboren Gouwenaar denkt dat hij zichzelf beter zal leren kennen door deze vakantie: “Ik wil echt de tijd nemen om na te denken. Ik ga daarom niet met alle excursies mee. Dan wordt het echt te druk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maar Rob zit op Mallorca. Als je vertelt dat hij sympatiseert met de ETA is er een heel klein kansje dat hij niet naar huis mag

gravatar

Toen ik op vakantie ging dacht ik ook een hoop lol te krijgen met de gezellige mensen van de lokale bevolking. Echter ze waren aan het verhongeren. Dus toen hebben ze een all-inclusive resort in de omgeving gemaakt waardoor het ergste je voor hen bespaard blijft.

Reageer
gravatar

Goed bedacht van Rob. Als hij over een paar maanden een handje gaat meehelpen in de keuken en af en toe het zwembad schoonmaakt, dan kan hij zijn verblijf op Mallorca nog zeker 20 jaar rekken. Tegen die tijd heeft hij voldoende skills voor een managementpositie bij een all-inclusive resort in, pakweg, Antalya.

Reageer
gravatar

Is Rob niet te jong voor een resort? Wij gaan ook altijd ieder jaar naar een all-inclusive resort in Spanje maar 21-jarigen zie je er niet.

De tip die ik hem kan geven is om zich aan te melden bij de activiteit lijndansen. Dat is ontzettend leuk om te doen en je ontmoet er interessante gelijkgestemde mensen.

Corrie.

Reageer
gravatar

“Met name het mindless opscheppen vanaf het eindeloze en elke dag identieke buffet, drie keer per dag, is wat het zo spannend maakt.”

Reageer