Bron Football TV

Advocaat: Raar dat Ten Cate zo snel al wegloopt

‘Als je je ergens aan verbindt, moet je er ook voor gaan’

Dick Advocaat vindt het vreemd dat Henk ten Cate zo snel alweer afziet van zijn functie bij het Nederlands elftal. Ten Cate had maandagavond te horen gekregen dat hij de nieuwe bondscoach zou worden, maar trok zich een dag later alweer terug omdat hij te weinig steun voelde.

“Heel raar om zo snel al weg te lopen. Als je je ergens aan verbindt, dan moet je er ook voor gaan”, aldus Advocaat, die nu waarschijnlijk zelf bondscoach wordt. “Dickie komt de puinhoop wel weer opruimen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat zullen we nou krijgen? Een kleine correctie op uw gloedvol betoog. Dwangarbeiders komt men in Qatar alleen tegen tijdens de bouw van voetbalstadions met airconditioning, opgetrokken omwille van de PR van dit olie op olie drijvende koninkrijkje. Daarvoor en daarna zijn de geronselde Aziaten gewoon weer slaven die alleen kost en uit-woning krijgen. Na het WK gaat men met z’n allen gewoon weer terug naar de feodaliteit. Met instemming van de FIFA en DJ Trump.

gravatar

Het zat vast in het loopje welke hij nam,
een niet lenige vastloper welke zich staande kan houden is na een advocaat minder moeilijk.
Teveel advocaat maakt dit balanceren echter weer moeilijker.