Fabien-Clocheaux

Shutterstock/Phovoir

Wie is Fabien Clocheaux?

We zijn oprecht benieuwd

Fabien Clocheaux. Wat drijft hem, wat gaat er in hem om en bovenal: wie is het eigenlijk? Wie is hij nu echt? Nee serieus, wie is Fabien Clocheaux jongens? Zeg nou gewoon. Zijn we heel dom als we nog nooit van hem gehoord hebben? We hebben echt geen idee namelijk. Wie is Fabien Clocheaux? Serieus, wie googelt even die gast voor ons? We zijn oprecht benieuwd.

Is het een 19e-eeuwse dichter die hilarisch om het leven kwam op het gras van Roland Garros? Is het de ambitieuze gouverneur van een dunbevolkt departement in het zuiden van Frankrijk? Is het een veelbelovende goaltjesdief die onlangs is gecontracteerd door AS Monaco? Is het eigenlijk wel een Fransman of stiekem toch een Canadees of een Zwitser? Overigens hebben we in Nederland natuurlijk ook mensen met Franstalige namen, laten we dat even niet vergeten. Een François Boulangé, een Thierry Baudet, een Raoul du Pré, een André Rieu en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Een Tom Dumoulin, een Gaston Starreveld, een Maureen du Toit, een Ton du Chatinier, een Pernille La Lau, een Jean-Pierre Rawie, een Arthur Japin, een Jacques Goderie, een Bas le Berger, een Hedy d’Ancona. Dus ja, lang verhaal kort, die Fabien Clocheaux zou dus zomaar een Nederlander kunnen zijn. Weten wij veel. We weten niks! Wie is Fabien Clocheaux? Schiet ons maar lek. Het klinkt als een heel interessante man. En trouwens, heet hij echt zo of is het een artiestennaam? Want in dat geval voelen we ons lichtelijk bedonderd. Wie zoekt dit uit?

Dus nogmaals: wie is Fabien Clocheaux? Want wij zijn er heel eerlijk gezegd wel een beetje klaar mee. Stuur je antwoord naar [email protected] en wie weet maak jij binnenkort kans.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat waren Fabiens Clochettes Bant. Daarbij, Fabien Clocheaux heet helemaal niet Fabien Clocheaux.

Die gast op de foto heet gewoon Wim Kieft, en hij heeft een pruik aangefotoshopt gekregen.

De heren waren vanmorgen wat aan de balorige kant, toen op kantoor de Senseo water begon te maken. Toen al mokkend Die en Ru tegen het ding begonnen te praten, werd er vanuit de overkant in die kantoortuin geroepen dat George Cloony wel even gebeld kon worden om het ding te komen tweaken.

Toen moest Wimpie het ontgelden natuurlijk, evenals die DTP’er die een haarstukje voor ‘m moest googelen. Da’s alles.

gravatar

Fabien Clocheaux! JA! De nieuwe trambestuurder van lijn 5 toch? Is weer helemaal terug na dat incident met die hond en dat boodschappenwagentje — maar daar hebben we het niet meer over. Mag volgende maand niet alleen naar Amstelveen rijden maar ook weer terug.

Reageer