YouTube: JVDvideo & Voetbal Inside

Jens Toornstra in kroeg: ‘We moeten scherp blijven’

Middenvelder in roze kimono tempert euforie

Jens Toornstra vindt dat Feyenoord scherp moet blijven totdat het kampioenschap definitief binnen is. Dat schreeuwde de middenvelder vannacht in Café het Laddertje in Spijkenisse.

“We mogen niet te vroeg juichen jongens!” zei Toornsta alvorens hij het refrein van ‘Cowboys en Indianen’ uit volle borst meezong. Even later hervatte hij zijn peptalk. “Nee echt, we mogen het nu niet meer uit handen geven. Focus focus focus. Eey, kom pak je lasso maar!”

Tijdens de polonaise herhaalde Toornstra nog een keer zijn woorden: “We hebben nog steeds niets. Als we over twee weken winnen, mogen we feesten. Maar eerst maar eens Excelsior uit. Die mogen we niet onderschatten.” Toornstra, op de bar liggend in een roze kimono: “Ook omdat ze op kunstgras spelen, dat zijn toch lastige wedstrijden. En wanneer jongens als Ryan Koolwijk het op hun heupen krijgen, moet je gewoon negentig minuten geconcentr- Eljero! Leg die kroonluchter terug!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voetballen is vooruitzien. Kunstgras is in, het is van de toekomst voor als er straks ook geen gras meer groeit. Anticiperen heet dat.

De wereldleraar

Reageer
gravatar

Voetballen is vooruitzien. Kunstgras is in, het is een techniek voor de toekomst voor het geval dat er straks ook geen gras meer groeit. Anticiperen heet dat.

De wereldleraar