Hartverwarmend! Jeroen gunt Feyenoord de titel

'Vooral Dirk Kuijt'

Jeroen gunt Feyenoord de titel, dat heeft de 28-jarige jongen uit Hoogeveen zojuist bekendgemaakt aan twee collega’s tijdens een borrel. “Ja, ik gun het ze wel.”

“Wisten jullie dat Feyenoord in 1999 voor het laatst de titel heeft gewonnen?” zegt hij tegen iedereen die het maar horen wil. “Ik gun Feyenoord de titel. Vooral Dirk Kuijt. Dat is een sympathieke speler. Leuk he, voor Dirk Kuijt?”

Jeroen heeft een interview gezien met Dirk Kuijt na het gelijkspel tegen PEC Zwolle: “Dat vond ik zo mooi om te zien. Echt een teamspeler. En dat hij de fans de twaalfde man noemt, zo mooi gevonden. Het legioen, die gun ik het ook ontzettend. Echt wel.“

Er zijn meer spelers die Jeroen sympathiek vindt. Jørgensen, bijvoorbeeld. “Die komt uit Denemarken. Hij was eigenlijk mislukt, maar nu maakt hij veel doelpunten. Daarom gun ik hem de titel.” Zijn er misschien nog meer spelers die Jeroen de titel gunt? “Je hebt ook nog Jens Toornstra. Die scoort alleen in de Kuip. Is dat niet gek?” Hij lacht en steekt zijn duim op. “Ik gun het Jens Toornstra!”

Jeroen staat inmiddels naast een provinciale weg en zwaait wild naar passerende auto’s. “ Hup Feyenoord!” roept hij. “Wist je dat ik eigenlijk helemaal niet van voetbal houd? Maar ja, ik gun het ze. Vooral Dirk Kuijt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik gun het vooral Dirk Kuijt, Feyenoord alweer een stuk minder. Maar wanneer ze aan het einde van de competitie de meeste punten hebben, verdienen ze het natuurlijk wel.

Reageer
gravatar

Jaja geile teef! Ze spelen in 010 altijd met de punt naar voren en zijn vooral sterk in de kleine ruimte. Dat vind jij wel lekker, he, geile wipkip!

gravatar

Dit artikel is dan ook door twee personen geschreven en eindigt met “ik gun”.
Waarschijnlijk heeft de één de ander wat gegunt of de ander afgeschoten.