Jeugdjournaal

Max Verstappen haalt Feyenoord in

Ongekende inhaalrace

Het puntenverlies van Feyenoord bij PEC Zwolle komt de ploeg duur te staan. De Rotterdammers zijn inmiddels ingehaald door Max Verstappen.

De Formule 1-coureur heeft er een ongekende inhaalrace op zitten. Aan het begin van het seizoen deed hij nog niet eens mee in de Eredivisie, maar gaandeweg haalde hij club na club in. Met nog vier wedstrijden te gaan is Verstappen de nieuwe koploper.

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst is onder de indruk van de Limburger: “We moeten nog maar eens terugkijken hoe hij dit heeft gedaan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat is nou net dé kneep bij Feyenoord, je kunt er op rekenen dat zij het op het cruciale punt weer falen. In die zin is de club voorspelbaar, vooral voor de naaste concurrenten Ajax en PSV. In die zin is Feyenoord ook onmisbaar als verliezer in dit trio. Ongeacht haar voorsprong ziet F. altijd kans net één meter vóór de finish nog te verliezen. Met Feyenoord weet iedereen waar men aan toe is: hom of Kuyt, samengevat: het is meestal kuyt zonder de y-grecque maar met peren.

Reageer