Sanne grote afwezige bij openbare bespreking van haar privéleven

Van haar eerste vriendje tot haar laatste schaamlipcorrectie: alles over Sanne is vanmiddag uitvoerig en op hoog volume besproken door Kira, Marieke, Tess en Samira. Zonder Sanne.

De openbare bespreking van het leven van Sanne vond plaats in het favoriete restaurant van haar vriendinnen. Marieke opent de bespreking door te opperen dat Sanne de laatste tijd misschien wel heel erg veel make-up draagt, vindt de rest ook niet?
Vindt de rest ook ja.

“Ze heeft dan ook veel gehuild sinds de dood van haar stiefvader”, brengt Samira vergoelijkend in, “maar aan de andere kant, ik vond die twee wel ziek close. Gadver.”
“Niet om het één of ander hoor”, verandert Kira het onderwerp, uiteraard zonder van het overkoepelende thema ‘Sanne’ af te wijken, “maar Jörgen? Seriously?”
“Brrrrr”, meent de vriendinnengroep van Sanne, waarna ze unaniem besluiten dat Sanne zeker weten het beste af zou zijn zonder haar vriendje Jörgen.

Halverwege de bespreking van Sannes leven komt de lunch op tafel. “Wat ik wel echt kut vind aan San is dat ze altijd, nee maar echt serieus al-tijd over zichzelf praat”, herpakt Marieke de bespreking van het leven van Sanne.
“Ja!” roepen de andere drie vriendinnen van Sanne.
“Ook wel logisch natuurlijk als je drie van zulke zussen hebt misschien”, brengt Samira als verzachtende omstandigheid in, “maar als ze nog één keer over d’r stiefpa begint dan doe ik haar wat.”

Wat verder nog ter tafel komt bij de bespreking van Sannes leven: Sannes vermoede eetstoornis aangezien ze zulke ingevallen wangen heeft de laatste tijd, Sannes vriendje Jörgen die volgens de vriendinnen soms moet huilen als hij klaarkomt, Sannes baan bij revalidatiecentrum Schinhorst, Sannes lengte in combinatie met haar eeuwige skinny jeans, Sannes financiële situatie sinds ze verhuisd is naar de Kerkstraat en wat Sanne eigenlijk van de situatie in Syrië vindt.
“Fucked”, besluiten de vriendinnen van Sanne.

De openbare bespreking van Sannes leven wordt afgesloten met de hartekreet dat ze dit veel te weinig doen, zo zonder Sanne. “Gauw weer!” vindt Kira.
“Ja moeten we echt vaker doen dit, heel gauw weer!” vindt de rest van Sannes vriendinnen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik vind het oneerlijk dat De Speld verslag uitbrengt van dit stiekem opgenomen gesprek. Dat is vast niet met de dames besproken hè, en het was zeker lachen, gieren en brullen met elkaar op de redactie nietwaar? Achterbaks roddelvolk!

Reageer
gravatar

Nou nou Wiemersma, Sanne staat nog boven de aarde; niet echt alive and kicking, maar toch .. Alleen haar stiefvader kan er niet meer bij zijn. Maar die was ook niet inhoudelijk onderwerp van gesprek. Vriendje Jörgen die huilt bij zijn orgasme; dáár moet nodig iets aan gedaan worden. Een pot Viagra, wellicht?

gravatar

En waar heb ik precies gezegd dat Sanne onder de aarde zou staan, of dat ik met de verwijzing aan de begrafenis die van Sanne zou bedoelen, nou, nou?

gravatar

Lees jouw bijdrage er nog eens op na: “Je ziet dit soort gesprekken wel vaker zo net na DE begrafenis. Herinneringen ophalen noemen ze dat” Need I say more, nudge, nudge?
Dit is de zoveelste poging om een reactie geplaatst te krijgen, de Speld-censuur is weer zeer alert en pro-actief. 75 % van mijn aanbod verdwijnt spoorloos,.

gravatar

Hollandse oprechtheid: de roddel over je overbrengen waar je bij bent.
Om je op dat niveau te krijgen en zelf de held te zijn.

Los van karma.

Reageer
gravatar

Ojé, “Los van Karma”: doen we nu ‘karma’ (erfschuld) ook al in de uitverkoop? Is alles dan Sattva?

gravatar

We hadden het hier in Belgie al weken terug over Sanne zonder dat Sanne daarbij aanwezig was, Waarom heeft dat nu ineens wel nieuwswaarde als dat in Nederland gebeurt? Dit riekt naar selectieve journalistiek. Wederom een steek onderwater naar jullie sympatieke Zuiderburen! We gaan dit niet pikken!

Reageer