Bron: Flickr - Metropolitico.org / Bewerking: Tom Scholten

Met deze mensen gaat de PVV meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen

De PVV wil volgend jaar in maar liefst 60 gemeenten meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Vandaag presenteerde de partij van Geert Wilders een paar opvallende nieuwe gezichten.

Stieg Werders – Schiedam
In Schiedam wordt Stieg Werders de grote man. “Stieg is een ijzersterke debater,” vertrouwt Wilders ons toe. “De ene oneliner is nog niet geweest, of hij slaat je alweer om de oren met een volgende. En inhoudelijk heel sterk. Een man met oprechte zorgen. Ik weet zeker dat hij volgend jaar de linkse Schiedamse elite een lesje gaat leren.”

Wil Dreesgert – Den Bosch
Wil Dreesgert gaat de lijst aanvoeren in Den Bosch. Als we over hem beginnen komt Wilders woorden van lof te kort: “Knap, goed gemanierd, een ijzersterk karakter. Zo kan ik nog wel even doorgaan. En oja ook niet onbelangrijk: hij is bijzonder goed in bed, zo heb ik gehoord.”

Een wasmachine – Etten-Leur
In Etten-Leur prijkt een wasmachine bovenaan de lijst van de PVV. “Deze wasmachine gaat al 5 jaar mee en werkt nog steeds prima,” vertelt Wilders. “Hij heeft ook geen strafblad. Dat speelde eerlijk gezegd ook een beetje mee in de overweging.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En Anne Fleur Dekhengst dan? Nu ze weg is bij Groen Slinks en ze een andere dekhengst zoekt – je moet toch ergens je baantje na de politiek veiligstellen – gaat ze vast voor het fractievoorziiterschap van de PVV bij de volgende verkiezingen. Want wat een lul is voor de hoeren is Anne Fleur voor de boeren.

Reageer
gravatar

Toch jammer dat Michelin Band niet op de lijst staat. Anders zou ik serieus overwegen om erop te stemmen. Die heeft tenminste een strafblad, zoals het een gerenommeerde PVV’er betaamt.

Reageer
gravatar

Geert krijgt het toch maar weer móói voor elkaar!

Waar blijven die fabeltjes over incompetente gelukszoekers, stoelvulling en stemvee bij de PVV?!

Reageer
gravatar

Miele is een prachtig voorbeeld van waar wij heen moeten als maatschappij: genderneutraal!
De naam is een combinatie van Mieke en Emiel.

Mooi toch?

Reageer
gravatar

Ik ga ook meedoen namens de PVV, maar dan in de kamer. Van binnen uithollen die partij.

En dan over een poosje me afsplitsen naar goed voorbeeld van de grote blonde leider.

Partij Wiemersma, het frisse tegengeluid van het grote gelijk. Dát gaan we dan regelen.

Reageer
gravatar

Ha! Dan krijgt u met de gevreesde Groep Hatari van doen. Maar we kunnen natuurlijk ook nu al een lijstverbinding aangaan zonder dat iemand het weet..

gravatar

Tja, beste Wiersema, ook ik heb wel eens overwogen mij bij Geert in te likken om te infiltreren als kamerlid, maar om nou de hele dag een kots-teiltje mee te moeten slepen ………

gravatar

Ik heb toch nog mijn twijfels. Zo heb ik uit betrouwbare bron vernomen dat die ‘wasmachine’ de neiging heeft om door te draaien. Vooral bij hoofddoekjes in boerka’s.

Reageer
gravatar

@ Egh:
Mille fois merde!
Ge moet de Fransen niet zo beledigen.
Voordat je het weet kopen ze dat wasmachinefabriekje zoals ze Opel kochten.
😉

gravatar

Dat van die wasmachine is natuurlijk geniaal van ons Geert. Zo maak je van dubieuze sjekels en dollars zomaar weer roomblanke euro’s. Fijn ook dat gekozen is voor zo’n oerdegelijke Miele, in elkaar geschroefd door de nijvere knuisten van ons Duitse broedervolk.

Reageer
gravatar

Zo is dat Koffiepraat. Is het nu echt nodig om de toekomstige PVV-gemeenteraadsleden van meneer Wilders af te schilderen als halve zolen? Bij de afgelopen verkiezingen hebben zo’n anderhalf miljoen echte Nederlanders op de PVV van meneer Wilders gestemd omdat ze zich zorgen maken over de toekomst van ons mooie land.

De halve zolen komen van links.

Corrie.

gravatar

Halve zolen ? Beter dan de hele hakken van rechts die door onze straten willen stampen.

gravatar

Henk van S. tot S. haalt mij hier de woorden uit de mond: want ook mijn eerste associatie was die met de film “The boys from Brazil” en die witwasmachine van Miele (“Er is géén betere!”) past daar wonderwel bij; in Heimat-ideologische zin.