Senaatscommissie vindt nog geen bewijzen voor contacten tussen Trump en de werkelijkheid

'Trump trekt zich niets van werkelijkheid aan'

De Amerikaanse Senaatscommissie die de gangen van de Amerikaanse president Donald Trump moet nagaan heeft nog altijd geen sluitende bewijzen gevonden voor contacten tussen Trump en de werkelijkheid.

“We hebben zijn speeches, televisie-optredens en uitingen op Twitter doorgenomen en we hebben tot nu toe nog geen enkele aanwijzing gevonden dat Trump in contact staat met de werkelijkheid, laat staan dat hij zich iets aantrekt van wat de werkelijkheid hem voorschrijft,” aldus senator Angus King. “We hebben wel een aantal aanwijzingen dat een van Trumps adviseurs sporadisch contact heeft gehad met de echte wereld, maar die is meteen ontslagen toen dat bekend werd.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Over welke werkelijkheid gaat het? De werkelijkheid van de linkse gekkies die ons decennia wijs heeft gemaakt dat de multiculti samenleving een succes is.

Of gaat het over de werkelijkheid gekoppeld aan de realiteit?

Corrie.

Reageer
gravatar

Linkse gekkies die ons heeft wijsgemaakt. Wat ontzettend jammer dat U onze prachtige Nederlandse taal zo te grabbel gooit. Bent U wel echt, volbloed Nederlandse? Ik betwijfel het zeer gezien uw vele taalfouten op dit forum.

gravatar

‘Ga lang genoeg naar het oosten en je komt in het westen’, zei een diepe denker zojuist.

O, dat was ikzelf, maar ik was in trance.

gravatar

In onze huidig waarden-plurale global village weet menig reaguurder niet meer te onderscheiden tussen de ontologisch hemelsbreed verschillende domeinen ernst en luim.

gravatar

Trump is geen politicus. Een politicus is “polite”, die veinst en huichelt. Trump is ongelikt, en liegt en bedreigt.

gravatar

Filosofen hebben ook enorm veel moeite met wat de werkelijkheid nu eigenlijk is. Hebben we haar ooit gezien, gekend? Daar lopen de meningen sterk over uit een. Eigenlijk gewoon heel verstandig van een politicus om daar verre van te blijven.