Bron: NOS

Goksites verwachten dat Kluivert bondscoach Oranje wordt

'Als hij het niet doet, heeft hij een groot probleem'

Patrick Kluivert is bij veel wedkantoren favoriet om de volgende bondscoach van Oranje te worden. Bij Unibet krijg je 3 euro terug voor elke euro die je inzet op de huidige technisch directeur van Paris Saint-Germain.

Bij een berucht goksyndicaat staat de quotering op 2:1. “Als hij het niet doet, heeft hij een groot probleem”, aldus de CEO Daniël van het H.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kan Trump dat coachen er niet nog bij doen, gewoon via tweets? FF een muur bouwen om de helft van de tegenstander heen en alle ballen over rechts: let’s make Oranje great again!

Reageer
gravatar

volgens bookmakers heeft Danny Blind een hogere quotering dat hij de volgende bondscoach wordt, dus die moet zich meer zorgen maken

Reageer
gravatar

Bè ons heb Kluívâht auk nog un reíkeningetsje aupe staan. Eâhs dokke, dan gokke Petsjé!

De Belsjineís: bè ons ken je altèd de haufprès winne!

(auk op zátâhdag aupe)

Reageer
gravatar

waarom niet een vrouw als bondscoach en dan meer specifiek die krullenbol die toch al minister van sport is die heeft geloof ik wel recente ervaring met het smeden van een onmogelijk team van over het paard getilde mannetjes

Reageer
gravatar

Liefst een transseksuele invalide moslim (met migratie-achtergrond), m.h.o.o. evenredige vertegenwoordiging van groepen in de samenleving.

Anders tijd voor een maatschappij-brede discussie.

gravatar

Goed idee Roland. Alhoewel ik geen krullebol ben zou ik ook wel bondscoach van Oranje willen zijn. Dan wordt het een elftal van spelers zonder migranten afkomst.

Wedden dat we kampioen worden?

Corrie.