Youtube - Oliver's Wereld

Danny Blind is eruit: ‘Ik ben mijn eigen graf aan het graven en maak dat af ook’

‘Het heeft even tijd nodig’

Ondanks enige twijfels is bondscoach Danny Blind niet van plan om ontslag te nemen. “Ik ben ruim anderhalf jaar geleden begonnen met mijn eigen graf graven en zal dat afmaken ook”, klinkt hij strijdbaar.

“Het is een traject dat we met de KNVB twee jaar geleden zijn ingegaan. Eerst hebben we samen het graf van Guus (Hiddink, red.) gegraven, en nu is het aan mij om mijn eigen graf vorm te geven. En natuurlijk, dat heeft even tijd nodig”, vertelt de bondscoach standvastig. “Ik ben ook niet iemand die snel opgeeft. Ik ben al een eind gekomen, we hebben gisteren veel progressie geboekt, maar dit project is nog niet klaar”, licht hij toe.

De bondscoach heeft tot slot een bemoedigende boodschap voor het Nederlandse volk: “Ik heb alle vertrouwen in een afloop. Het is slechts een kwestie van tijd tot mijn graf is gegraven. Dat beloof ik.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Blind zijn en ook nog je eigen graf willen graven is wel erg dom:
Een verstandige blinde gebruikt zijn hond voor dat karweitje.
Die zie trouwens ook beter waar het doel van de tegenstander is.
😉

Reageer
gravatar

Kom jij Ons Oranje aanmoedigen op weg naar de volgende zeperd? Koop nu kaarten voor de wedstrijd Nederland-Italië die woensdagavond gespeeld wordt voor de kat z’n kut in de sfeerloze Amsterdam Arena! Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 23 euro of als je ook wat wilt zien 45 euro. Wat natuurlijk helemaal niet duur is om 17 jarige Ajax-jeugdspelers ervaring te zien opdoen. Wees er snel bij want op = op.

Reageer
gravatar

En wat ziet gij den splinter, die in het oog uws broeders is, maar den balk, die in uw oog is, merkt gij niet?