Youtube - NOS Voetbal

Blind: ‘Ik moest het doen met een heel matige bondscoach’

Bondscoach voert verzachtende omstandigheden aan

Danny Blind voelt zich verantwoordelijk voor de wanprestatie van het Nederlands elftal, maar hij wijst ook op het materiaal waar hij mee moest werken: “Ik moest het doen met een heel matige bondscoach.”

Na de beschamende nederlaag tegen Bulgarije klinkt de roep om het vertrek van Blind luider dan ooit. De bondscoach vindt dat echter ‘wat makkelijk’: “Ik heb geen toptrainer als bondscoach. Louis van Gaal had bijvoorbeeld Louis van Gaal tot zijn beschikking. Dat is een stuk makkelijker werken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

[Zucht diep.]
Het is een teken des tijds hoe mensen op sociale media in de 3e persoon over zichzelf praten.
[Krabt aan kin.]
Het suggereert dat ‘men’ praat over de betreffende persoon (zichzelf), die dan dus de aandacht heeft (ja, hij/zij zelf).
[Laat ogen rollen.]
Het past helemaal bij de Generatie #IK.

Overigens is dit wat anders dan de je-je-je-taal waar helaas niet alléén voetballers zich schuldig aan maken.
[Slaat hand tegen voorhoofd.]
Eén van de vormen van JipenJanneketaal van tegenwoordig

[Zucht nogmaals diep.]
Bijvoorbeeld hoe de NOS alles in de tegenwoordige tijd schrijft dat iets lang geleden gebeurt en wat iemand dan doet en misschien later doet of daarvoor doet en wat er dan gebeurt want je weet maar nooit wat er in de toekomst gebeurt.
[ Laat ogen nog veel erger rollen.]
.

Reageer
gravatar

NU TE KOOP!
Matthijs te Ligt, centrumverdediger, 17 jaar, INTERNATIONAL, rechtsbenig, € 10 miljoen.
Thanks Danny.
Marc.

Reageer
gravatar

“Hold your horses” met die kritiek op Danny Blind!!!, Danny kan hier niets aan doen; in de tweede helft wilde hijzelf nog gaan meespelen, maar de scheidsrechter (een gênante thuisfluiter), verbood dat. Als laatste middel wil Blind het Nederlands elftal, tegen Andorra, formeren uit louter spelers met een migratie-achtergrond, rond de vaste kern van het team van V.I. (Johan Derksen, Cor van der Gijp, Jan Boskamp , Hans Kraay Jr. met Wilfred Genée als centrale verdediger. als eerste reserve jeugdinternational van VVV De Speld: Benny Blind (géén familie)

Reageer
gravatar

Hijsfijn, en wat is m’n moeder trots. Tegen de tijd dat ik helemaal naar Zeist wordt gemigreerd gaan we er net als Cor eens lekker voor zitten.