Flickr: bertknot

Efteling opent Rookruimte vol Wonderen

Uit de asbakjes komt muziek

In de Efteling wordt dit voorjaar een nieuwe rookruimte geopend. In ‘De Rookruimte vol Wonderen’, zoals de nieuwe rookruimte wordt genoemd, worden rokers én meerokers meegenomen in een avontuur gebaseerd op de sprookjes Assepoester, de Kat en de Lange Vloei, en de Prinses met ernstige ademhalingsproblemen.

De nieuwe rookruimte bevindt zich naast het Sprookjesbos en wordt omgeven door glazen wanden. Binnen in de rookruimte kunnen mensen een sigaretje opsteken, of een kijkje nemen bij de nieuwe sigarettenautomaat. Leuk detail: uit de asbakjes komt muziek. Ook over het afval is nagedacht door de ontwerper, de peuken kunnen worden uitgedrukt in het gezicht van Holle Bolle Gijs.

Volgens de Efteling neemt de rookruimte je mee in de betoverende wereld van vergeelde muren en het gebrek aan zuurstof. De nieuwe overdekte attractie is geschikt voor zowel ouders die zich vervelen als stoere pubers op schoolreisje.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De Duitsers experimenteerde ook al met zoiets in hun kuuroorden, zo in je jaren 40.

Ze zeiden dat het een oplossing was voor ALLE ademhalingsproblemen.

Aanbevolen door dokter Mengele!

Reageer
gravatar

Het verband zal u zoek zijn: begoocheling. Als ik alles loslaat wat me verteld wordt, komen die dingen in de ether en werken door affiniteit op telepathisch vlak de coïncidenties in de hand van mensen die elkaar om me heen ontmoeten, met als humaan ijkpunt de mongooltjes: constant zijn ze bezig van hen de onschuld aan te tonen omdat die niets in de gaten hebben van hoe ze zijn, en besluiten ze hinnikend hun flauwekul om te laten zien hoe makkelijk ze zijn terwijl ze verder als aasgieren iedereen in de gaten houden die in de buurt komt. Ik heb vergevingsgezindheid naar de misdaad, die ik erken; zij kennen geen vergiffenis die zij ontkennen omdat het gevaar per ongeluk (via henzelf) daarom kan plaatsvinden. Dus als je een probleem hebt en je zoekt hulp kan het enkel erger worden, daar is alle dienstverlening op gebaseerd. Het vervolg is een mechanisering van het probleem, ook en vooral medisch, en duidt aan waar het probleem begonnen is. De onderlaag aldus zoekt een baan om troost te kunnen bieden aan de kinderen. Geloof wordt toegepast waar je achterdocht moet hebben, en populairwetenschappelijke objectiviteit uit achterdocht: de ondergang van iedere beschaving. In deze sfeer ontstaat de commercie. Zie Nederland.

Reageer
gravatar

De medeklanten zijn vaak zo behulpzaam dat als je nadat je bestelling vlak voor je neus gezet is en je even opstaat om naar het toilet te gaan, ze in paniek hun mond vol eten half uitspugen om je erop attent te maken dat je een muts hebt laten liggen.

gravatar

Langzaam maar zeker begint het tot me door te dringen dat u zich niet verwaardigd hebt om te gaan stemmen vorige week.

gravatar

Het verschijnsel Maitreya behoort tot een parallel universum, vermoed ik.

Of een soort toevalsgestuurde kopieermachine. In gewoon Nederlands: een tang op een varken.