Lang geleden gemaakte afspraak op laatste moment afgezegd door 6, nee, 7 vrienden

Liveblog

Lars heeft er weken naar uitgekeken, een gezellig avondje borrelen met negen van zijn oud-studiegenoten. Helaas is de vaste groep niet compleet: Sophie heeft een dag van tevoren afgezegd.

13.27 UPDATE
Ook Raymond laat weten dat hij niet kan komen. Hij moet nog een schoolopdracht afmaken. “Sorry guys, volgende keer ben ik erbij!”

13.57 UPDATE
De telefoon van Lars trilt. Een berichtje van Elsa. “Hey Lars, ik kan er vanavond toch niet bij zijn, zusje staat ineens op de stoep. Drink er maar eentje extra voor me haha!”

14.14 UPDATE
Lars wil er zeker van zijn dat hij genoeg bier heeft. “Ik heb vijf kratten gehaald. Denken jullie dat dat genoeg is of zal ik meer halen?”

14.36 UPDATE
Dirk verlaat de groepsapp

15.15 UPDATE
Hanjo meldt zich in de groepsapp: “Heeey jongens! Sorry, maar ik kom hier niet op tijd weg. Veel plezier nog vanavond! :)”

16.07 UPDATE
Niet lang na de afzegging van Hanjo komt de volgende tegenvaller. Het is Esmee: “Heehoi! Ik had mijn telefoon in de wc laten vallen dus een tijdje onbereikbaar geweest, maar ik heb inmiddels weer een nieuwe, haha! Was dit trouwens vandaag?”

18.20 UPDATE
Frederique heeft slecht nieuws. Haar vriend gaat over 3 maanden een weekendje weg, en ze wil hem nog even kunnen zien. “Als iemand een keer in de buurt van Veghel is moet je me even appen! Veel plezier nog vanavond!”

20.32 UPDATE
Olivier heeft zich nog niet afgemeld, maar komt wel met een goed idee: “Misschien alvast een nieuwe datumprikker aanmaken anders?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een leuk idee van Lars om de oude vriendenkring uit te nodigen voor een reunie.

Ja!, ik ga al mijn voormalige buren uitnodigen via Facebook.

Gezellig bijkletsen over de laatste successen van FC Den Haag.

Heb er nu al zin in. 😉

Carrie.

Reageer