Chefkok Guido laat zien hoe je in een handomdraai de suggestie wekt dat je iets lekkers aan het koken bent. Karamelliseren, fermenteren, flamberen en afblussen: Guido doet het allemaal.
Chefkok Guido gebruikt Franse woorden tijdens het koken dus is het lekker
‘Oui’
En welke wijn kies ik hier als beste bij? Quelle vin, zal ik maar zeggen!
Allemaal leuk en aardig maar hoe was de cuison?
Zijn die twee figuranten van dezelfde kapper trouwens broer en zus? Of wie heeft ze ontworpen?
De beste conditioner voor jouw haartype.
Ook voor de binnenzijde van de schedel.
Test nu zelf thuis uit.
Loek,
In gelijke mate een inspiratie voor zowel Hollywood als Isis.
(Onthoofding, ook tegen haaruitval.)
Ik krijg nogal gevaarlijke gevoelens bij die kok en zijn zenuwachtige bewegingen met dat mes. Misschien is dat waarom je je beter moet verzekeren.
Is Roman Polanski back?
Interpolis Flambée, ook een goed idee.
Ze willen die studenten alleen maar als klant vanwege de lage inboedel bij brand.
“Ik ZIT onwijs verlekkerd te kijken”?
Ze stond toch?
[Spoiler:] ‘Volgende week presenteert Bob de uitzending in zijn eentje, want dan hebben we een thema-uitzending over de vagina’
Hè, jammer!
Die mevrouw kon zeker even niet.
Misschien moet de thema-uitzending dan hernoemd worden naar “de gemeenschapsruimte”, dan ligt het er minder dik bovenop
Merde!
Putain!
Guido est le cock!
the dinner was nice. You should thank your kok for the nice eaten
Jes hè?!
dat is nu echt haute de cuisine!
Haute cuisine?