Mensen die niet op de PVV stemmen, wie zijn dat eigenlijk?

De Speld wil graag met u in contact komen

Nederland is gisteren keihard met de neus op de feiten gedrukt: maar liefst 87 procent van de bevolking heeft niet op de PVV gestemd. Kennelijk leven niet-PVV-sentimenten onder bredere lagen van de bevolking dan we tot nu toe dachten. Toch zijn het mensen waar we nog nauwelijks iets over gehoord hebben.

Sinds Trump en Brexit hebben media en politiek alleen nog maar aandacht gehad voor mensen die boos en ontevreden zijn. Maar er zijn schijnbaar ook mensen die vinden dat het best wel goed gaat eigenlijk. Of die vinden dat er wel veel problemen zijn maar die daar constructief mee om willen gaan. Wie zijn die mensen eigenlijk? Wij hebben ook geen idee.

De Speld vindt dat de media hun hand in eigen boezem mogen spreken en zou graag in gesprek gaan met deze groep. Kent u iemand die niet op de PVV heeft gestemd? Laat het ons weten via [email protected]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik stem niet op wilders Drie redenen oud VVD dus niet te vertrouwen kapitalist geen oplossing migratieprobleem en scheert alle buitenlanders over een kam terwijl er genoeg geintegreerde zijn.

Reageer
gravatar

Dat zijn mensen die willen dat je voor hen openstaat, dat is HBO niveau, niet iedereen begrijpt dat..

(behalve geschiedkundige sociologen met pretpakket prof. dr. drs woorden voor geld: parasitaire systemen deel I management voor de top roofdieren der mensachtigen, hersendode memoristen met high-tech rotzooi waar ze niet eens weten hoe het werkt uitsluitend voor de heb: Hollandse zieke kleuters, geboren slaven van onze lobbycratie, ga je schamen!)

gravatar

Ik heb niet op de PVV gestemd. Was dat wel van plan. Toen kwam FvD, deze partij sprak mij meer aan. Had meer punten in zijn programma die dichter bij mij stond. Tja, wie ben ik. Middelbare opleiding genoten, leidinggevende functie. Afkomst Surinaamse / Poolse. Geboren in Nederland. Nah, hier hebben jullie vast wat aan. Groetjes Doris

Reageer
gravatar

Doris, meid, je bent alleen nog je BSN-nummer en bloedgroep vergeten. Neem dat wel mee in je CV.
En wél van plan, maar niet op de PVV gestemd? Hoe komt dat? Sociale (omgevings-) controle? Leuke genen-combinatie overigens, had jou geschikt gemaakt voor een bestuursfunctie in de PvdA, maar ja die zijn in V&D-sferen geraakt.

gravatar

Ik begin erg boos en ontevreden te worden op al die mensen die boos en ontevreden zijn. Dertien procent PVV-stemmers is een ongeluksgetal.
Wilders en zijn volgelingen zullen weer vier jaar gaan lopen schreeuwen, schelden en blèren. Moeten ze niet in therapie? Patiënten in inrichtingen wijzen ook altijd naar buiten en geven anderen de schuld voor hun onmacht en onvrede. Net P-VeeVee stemmers, die doen dat ook. Is eigenlijk geenstijl wat ze doen. Prachtig bericht dit, is geen Speld tussen te krijgen..

Reageer
gravatar

Muren? U gaat niet mee met de tijd. Wij hebben tussen ons en mexico zelfs al een hele grote zee gebouwd, en nu ook midden in het land tussen afrika en europa. Daarom heet deze ook de middellandse zee. Het voordeel van een zee t.o.v. een muur: ongeveer net zo effectief, alleen als extra voordeel dat er veel minder mensen ook terugkomen in Afrika. Dat scheelt ook weer in bijdragen aan giro 555.

gravatar

Lieve Corrie, je bent een Nederlander naar mij hart! Jij begrijpt tenminste nog -als een van de weinigen- de betekenis van ons oorspronkelijke volkslied ”wien Neêrlands Bloed” op waarde te schatten.
Nederland van vreemde smetten vrij!

Reageer
gravatar

Nou ik ben heel boos ben 61 jaar en wil Nederland voor Nederlanders er is fraude gepleegd en weet het zeker maar die op de VVD hebben gestemd zijn geen Nederlanders mijn vader zei nog voor hij stierf 35 jaar geleden her ma we gaan door buitenlanders geregeerd worden ik heb bij zijn graf gestaan pap je had gelijk

Reageer
gravatar

Mensen die niet op de PVV stemmen zijn fake-Nederlanders en uitschot. Het is wel goed nieuws dat de linkse gekkies van de PvdA praktisch weggevaagd zijn.

Het is ook maar de vraag of het percentage van 87 dat niet op de PVV van meneer Wilders klopt. Op Facebook heb ik gelezen dat er gemanipuleerd is met de stemmen.

Corrie.

Reageer
gravatar

De niet pvv stemmers zijn stemmers met een groter en beter denk vermogen dan de gemiddelde pvv stemmer . Lees de reacties hier en je begrijpt wat ik bedoel …

gravatar

Klaver heeft MILJOENEN ILLEGALEN op zichzelf laten stemmen!!

NEP-Klaver!!

Dit moet tot de bodem worden uitgezocht!!

Geert Wilders

gravatar

Beste mensen, laat u niet door deze NEP-uitslagen bedotten!

STAPELGEK!!

Wij hebben #AlternatieveFeiten die 76 zetels voor de PVV laten zien!

Deze HISTORISCHE winst komt ons toe!

Geert Wilders

gravatar

zo kan ie wel weer he corrie, als je had willen klagen over stemmanipulatie had je op FvD moeten stemmen en dat heb je kennelijk ook niet gedaan

gravatar

Wat heeft dat stemmen op de PPV opgeleverd ?
Helemaal niks.De pvv is de tweede partij geworden maar gaat niet mee regeren.
Ik heb niet gesemd op de pvv maar ik ben wel trots op Nederland, met sommige dingen van de pvv ben ik het gewoon niet eens.
En dan van die lelijke woorden te gebruiken vind ik onzinnig!
Laat iedereen in haar/zijn waarde.

gravatar

Iemand liet eens foto’s zien van zijn (abstracte en monumentale) werk aan een andere kunstenaar in een café hier om de hoek. Hij zei: “Dit heet Kalverstraat.” Hij liet de volgende foto zien. En kreeg als antwoord: “En dat is de Nieuwendijk!”