Vanavond 40 kippen in debat in het Lagerhuis

Debatten met lijsttrekkers bleken te druk

Vanavond gaan 40 kippen met elkaar in debat in het Lagerhuis. Dat heeft het programma besloten, nadat de eerdere debatten met lijsttrekkers te druk bleken voor de kijker. Het gaat om 40 plofkippen in doodsangst.

De kippen zullen debatteren over het eigen risico, de AOW-leeftijd en de afschaffing van megastallen. Het debat wordt in banen geleid door Dolf Jansen en Jochem Myjer. Aanvankelijk zou ook Prem Radhakishun meedoen, maar hij zegde op het laatste moment af. Critici vrezen dat het debat daardoor wel eens een saaie bedoening zou kunnen worden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoe treffend de gelijkenis met de Tweede Kamer in vol bedrijf, 40 kippen (met kop) die debatten voeren, 110 afwezig i.v.m. verplichtingen elders (overleg met sponsors/ sturende/lobbygroepen) of opgehokt door vogelpest. Herkent u ook Rutte en Pechtold (bovenste rij, 4e en 5e van links) en Wilders (onderste rij, 4e van rechts)

Reageer
gravatar

In ieder geval hebben deze kippen geen last van keuzestress, want beslissingen over voltooid leven worden voor hun gemaakt en de 65 halen zij sowieso niet.

Reageer