Doe nu de Speldwijzer en ontvang bindend stemadvies!

Misschien wel dé gamechanger van deze campagne

Ben je nog zwevend? Doe dan de Speldwijzer, de stemwijzer van De Speld! Test je kennis over je eigen opvattingen, aan de hand van 19 stellingen. Moet Nederland bijvoorbeeld overstappen op een ceremoniële monogamie? En moeten er meer managementlagen komen in de zorg? Het invullen van de Speldwijzer is een democratisch recht waar lang voor gevochten is, dus maak er gebruik van!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nou, wie doet er mee? Ik moet het eh iets met een antiquarisch kantelpunt opzetten en ik weet niet wat mijn straf is als ik het niet doe

Reageer
gravatar

Ik moet de VAK oprichten! In de nieuwe peilingwijzer van Maurice de Kat staan wij op 151 zetels!! De rest volgt allemaal op 0, behalve de PVV, die heeft -1. O nee, er is nu een zwart gat in de Tweede kamer ontstaan vanwege die negatieve zetel. Hij breidt alsmaar uit! Ik zie hem er snel aankomen, Ik laat jullie met nog een mededeling: STEM VAK WANT ANDERS KUN JE BETER BEZIG ZIJN MET NAGELLAK!! #ripme #pray4VAK #*enter”’#”’here

Reageer
gravatar

“Gefeliciteerd, u bent de dupe! De komende vier jaar zit u in de slachtofferrol.”

Ja dank je wel hoor jongens, daar had ik echt geen 19 vragen voor nodig. En ik zit helemaal niet in een rol, ik BEN het slachtoffer!

Reageer
gravatar

nice 🙂

gravatar

Funny.

Ik kwam uit op de anti-trollenpartij.

En dat terwijl ik meneer Wilders van de PVV een warm hart toedraag.

De linkse elite weet ook altijd weer hun eigen draai aan zo’n stemwijzer te geven. 😉

Carrie.