Shutterstock: Antonio Guillem

Onbegrijpelijk: niceguy Elroy nog steeds vrijgezel

Vriendinnengroep snapt er niets van

“Hij is lief, zorgzaam, kan lekker koken en gaat zelfs mee naar het theater!” Lotte en haar vriendinnen doen een boekje open over Elroy, een gewone vriend van ze. Voor hen is het onbegrijpelijk dat Elroy op zijn tweeëndertigste nog steeds vrijgezel is. “Elroy is echt een fantastische jongen”, beaamt Isabel. “Natuurlijk is hij niet de knapste en mag hij wat vaker zijn teennagels knippen, maar dat weegt niet op tegen alle mooie dingen die je terugkrijgt van hem.”

Lotte zoekt eigenlijk exact een mannetje zoals Elroy, verzucht ze. “Hij heeft zelfs een keer bloemen laten bezorgen bij me en is zo’n heeerlijke knuffelkont, het is verrekte lastig om zo’n vent te vinden.” Elroy knikt bevestigend en staart dan weer voor zich uit. “Het is ontzettend sneu dat niemand dat in Elroy lijkt te kunnen zien. Wij zien het allemaal wel, gelukkig. We blijven herhalen hoe mooi we hem vinden. Van karakter.”

“Wij zijn allemaal ook vrijgezel”, voegt Isabel toe, “dus we weten hoe rot het voelt. Het wordt echt tijd dat Elroy een vrouwtje vindt dat even goed voor hem is als hij voor haar.” De dames zullen de handen ineenslaan en willen Elroy helpen een account aan te maken op een datingsite.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een lefgozer dat ie daar durft te blijven staan.
Nu ja, zolang de meisjes nog aan knuffelen denken in plaats van aan kinderwagens, luiers en kinderrijke buitenwijken, staat ie nog redelijk safe.

Reageer
gravatar

Superstukje. Stiekem raak je hier écht een heel gevoelige snaar. Zie maar aan de reacties. Ik kom er ook langzaam achter dat vrouwen geen ‘nice guy’ willen. Ook ik ben Elroy, maar ben het aan het afleren. Ik geef de bokito in mij langzaam meer ruimte.
Tip aan alle Elroys: geen interesse = nooit interesse. Move on.

Reageer
gravatar

Wat leuk! In de VS is het type Elroy synoniem van homo.
Vrouwen zien dat nu eenmaal zo. En zo willen ze het ook.

Hartstikke leuk joh.

Reageer
gravatar

Waar bemoeien die Lotte en Isabel zich eigenlijk mee. Elroy wil zich gewoon nog niet binden. Zeker niet aan Lotte en/of Isabel. En gelijk heeft-ie!

Reageer
gravatar

Het gebeurt nog weleens dat er hier en daar een pygmee geboren wordt.
Die zijn in Afrika ook heel dom.

gravatar

Fatsoenlijke meisjes van goeden huize.
Die studentes worden tegenwoordig nogal beschermd.