YouTube - Footbal

Woedende PSV-fans wachten doellijntechnologie op buiten De Kuip

'Echt weer zo'n thuistriller'

Tientallen boze PSV-fans hebben na de verloren wedstrijd tegen Feyenoord verhaal gehaald bij de doellijntechnologie. Die speelde een cruciale rol in de wedstrijd door het winnende doelpunt aan Feyenoord toe te kennen, terwijl het arbitrale trio niet kon zien of de bal de lijn überhaupt had gepasseerd. De ME moest er buiten de muren van De Kuip aan te pas komen om de technologie te ontzetten.

Tijdens de wedstrijd klonken al spreekkoren tegen de moeder van de doellijntechnologie. PSV-spits Luuk de Jong richtte zijn pijlen op de KNVB: “Onbegrijpelijk dat je voor zo’n belangrijke wedstrijd iets inzet dat als kleine doellijntechnologie waarschijnlijk in een Feyenoord-pyjama sliep. Echt weer zo’n thuistriller. Zet daar dan een objectief iemand neer, desnoods een 7e en 8e man.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

het is gewoon de fout van zoet haha.
psv supporters kijk maar is even goed terug naar de beelden want jullie maken het je zelf alleen maar zuurder en pijnlijker.
volgend jaar beter???

Reageer
gravatar

Hier had PSV alleen accoord mee kunnen gaan als het Philips technologie betreft. Ze hebben het nu waarschijnlijk met merk X vastgestl dat de bal ovedr de doellijn was.

Reageer
gravatar

Ik denk dat de ontwikkelaar van de doellijntechnologie die vent is van Villa Oosterschelde (uit Hillegersberg?) waarmee het laatste rustieke plekje van Schouwen-Duiveland is geannexeerd. Hij zou rijk geworden zijn met een programma om te berekenen ‘hoeveel kilometer voetballers zigzaggend per uur op een voetbalveld afleggen’.

Reageer
gravatar

Als linkje een grote jongen is had hij vooraf moeten klagen over deze technieken voetbal moet is kijken bij andere sporten waar men lichtjaren verder is met technologie. Misschien moet linkje zijn keeper verrot schelden dis maakte de fout en niet de techniek

Reageer