Historisch akkoord: VS en Rusland allebei meer kernwapens dan de ander

'Alleen dan is de vrede gewaarborgd'

Na jaren onderhandelen is het eindelijk gelukt. Vandaag tekenden de VS en Rusland een nieuw kernwapenakkoord waarin staat dat beide landen meer kernwapens mogen hebben dan de ander.

President Donald Trump reageert verheugd op de deal: “Natuurlijk, ik zou het liefst zien dat alle landen hun kernwapens wegdoen. Maar zolang dat niet gebeurt, is het de taak van de VS om de meeste kernwapens te hebben. Alleen dan is de vrede gewaarborgd.”

Ook de Russische president Vladimir Poetin is tevreden: “Natuurlijk, ik zou het liefst zien dat alle landen hun kernwapens wegdoen. Maar zolang dat niet gebeurt, is het de taak van Rusland om de meeste kernwapens te hebben. Alleen dan is de vrede gewaarborgd.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom niet gekozen voor de optie van de Rijksmuseum/Louvre-deal m.b.t. de Rothschildt-bidprentjes van Oopjen en Marten? Per jaar een half jaar het nucleaire overwicht in Moskou en een half jaar in Washington. DJ Trump begint dan natuurlijk weer te zeuren over wie het eerst mag. Klassieke oplossing hiervoor: geef beiden een revolver met één patroon, wie het eerst onder tafel ligt. verliest. Schieten op de mededinger is toegestaan.

Reageer
gravatar

Ja, mooi hè, weer die mooie intro-scenes met Kato waarin meubilair en oosterse kunst tot puin wordt geslagen. Ideetje voor een remake met DJ Trump in de rol van Clouseau?

gravatar

Zoals voorspeld is er met Donald Trump een nieuw tijdperk aangebroken van vrede.
Een man die zijn belofte houdt.

Natuurlijk, zodra je je intrede in het Witte Huis doet, komt de CIA een praatje houden om uit te leggen hoe de democratie werkt.

Reageer
gravatar

Hier moet toch wel worden opgemerkt dat Putin een stuk jonger is dan Trump (71) die hevig tobt met zijn prostaat en -dus- minder ver en krachtig zal kunnen plassen dan die voormalige KGB’er. Maar DJ daarentegen HEEFT niet alleen de grootste; hij IS ook de grootste.

gravatar

Misschien houdt dit ze tevreden.

Het moet wel frustrerend voor ze zijn te bedenken dat ze vroeger 5x meer keren de wereld konden vernietigen dan nu.

Kwajongens willens immers ook het allergrootste Cobra-vuurwerk hebben, en eigenlijk vooral groter dan dat van de buurjongen.

Putin is een veel kleiner mannetje dan Trump. Maar misschien heeft ‘ie wel grotere ‘handen’ (pik) dan Trump om weer blij te zijn.

Reageer