Trump woest: toilet in vliegtuig blijkt genderneutraal

'Transgender moet overal gediscrimineerd kunnen worden'

Tot nu toe konden transgenders in het openbaar vervoer nog zelf kiezen welk toilet ze bezochten, namelijk het enige toilet aan het einde van de gang. President Trump wil dat hier zo gauw mogelijk een einde aan komt. Volgens hem moeten transgenders overal gediscrimineerd kunnen worden.

Iedere trein, iedere bus en ieder vliegtuig moet worden voorzien van een extra toilet, zodat transgenders ook daar voor de keuze komen te staan die ze zelf niet mogen maken.

Trump pleit voor het onderverdelen van de toiletten in twee geslachten: man en vrouw. Zo kan een deel van de samenleving worden uitgesloten en kunnen transgenders toch nog verplicht worden om het toilet te nemen van het geslacht waarbij ze zich niet thuis voelen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ziet niemand hier in dat we 0.01% van de bevolking hier laten bepalen dat >99% van de bevolking zich ongemakkelijk moet voelen als er iemand van het andere geslacht hun wc binnenkomt?

Reageer
gravatar

Precies! Het is niet de toilet van president Trump.

Wanneer De Speld door blijft gaan met het verspreiden van nepnieuws verliest het z’n geloofwaardigheid!

De Speld begint steeds meer op de VARA te lijken. 🙁

Corrie

gravatar

Ik begrijp die Trump wel,

Een genderneutraal toilet is een vrouwvriendelijk zitje met in de pot een grote zwarte vlieg in het porselein gezet. Heel onsmakelijk allemaal.

Reageer
gravatar

Dat jullie samen hier überhaupt de tijd aan hebben verdaan dit artikel te schrijven! Zijn wil is geen wet, en daarnaast hij zou ook graag immigrant vrije toiletten zien gaat dat lukken? Hoop dat dit een vrijwillige inzending was en jullie de krant niet te veel geld kosten aangezien je beter iets goeds kan schrijven of een ander vak kiezen.

Succes met jullie carrière

Gr, Martijn

Reageer
gravatar

Hiermee schoffeert u natuurlijk wel de journalisten die helemaal niet iets goeds kunnen schrijven. En dat zijn toch ook mensen die hunkeren naar liefde en erkenning, om van een carrière maar te zwijgen. Erg cru allemaal.

gravatar

Ja, echt schande dat Trump zo over het recht van 0.01% van de bevolking om met het bezoeken van toiletten die niet bij hun geslacht horen anderen een bijzonder ongemakkelijk gevoel te bezorgen heen walst!

Reageer
gravatar

Nou niet gaan haarkloven Cilla: Trump walst toch over alles heen wat hem niet zint. Tegen Noord Korea heeft hij al gedreigd een miljardair als minister aan te stellen die hem kan helpen de “red button” te bedienen.