Slim! Man breekt pols alvast voor wintersport

‘Dit scheelt geld en tijd’

De 24-jarige Tom Klapwijk heeft alvast een voorschot genomen op de wintersportvakantie door nog voor vertrek zijn pols te breken. Een slim trucje van de Amsterdammer: “Dit scheelt enorm veel geld en tijd.”

“Mijn vrienden moeten straks nog ski’s huren en helemaal de piste op om iets te breken. Daarnaast zijn ze veel geld kwijt aan een internationale reisverzekering. In de tijd dat zij proberen ongelukkig te vallen kan ik lekker in het huisje Lord of the Rings bingewatchen,” aldus Tom.

Zijn vriend Max is het echter niet met hem eens. “De echte wintersport experience houdt in dat je met een helikopter wordt afgevoerd. Die ervaring loopt Tom nu mooi mis.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Sinds het mostertverbod op De Speld probeer ik de censuur te omzeilen door mostert te schrijven met een t. Zo te zien werkt het (het staat er nog steeds ;-)).

gravatar

Interessant. Heeft iemand een idee hoe ik iets soortgelijks kan doen om te voorkomen dat ik in de Tweede Kamer zitting moet nemen? Ik heb eerlijk gezegd helemaal geen zin. Al dat papier, die debatten over niks en zo.

Reageer
gravatar

Wat je gelijk hebt pik, en ga zo door!

Maar nu niet gaan lopen zeuren als de rest ten burele van De Speld je vanaf aankomende maandag met ‘Abraham’ aanspreekt, en je vanaf nu iedere dag voor de rest koffie moet gaan halen. Want zeg nou zelf, nu ondermijn je danig de core business van het bedrijf, en sta je vanaf nu ook landelijk voorgoed voor paal.

O ja Abraham, de mijne met 2 klontjes en een wolkje.

gravatar

Gaat allemaal op onze gezamenlijke ziektekostenrekening.

Naast roken en vetzucht.
De longkanker met uitzaaiingen van de eerste kost naar schatting 100.000 euro aan zinloze behandelingen.

Reageer